Box The Ring Praha: Lukáš Fajk vs. Václav Pejsar kurzy, analýza a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tady budou padat bomby! Vycházející hvězda českého boxu Lukáš Fajk si to v pátek na pražské Královce rozdá s velezkušeným Václavem Pejsarem. Ve hře je titul ve váze bridgerweight (102 kg), prestiž a nevídaný balík peněz. Podrobnosti se dočtete v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Lukáš Fajk v nádherném zápase zvítězil na body

Lukáš Fajk se představí tentokrát na domácí půdě Foto: Profimedia

The Ring Královka: Lukáš Fajk vs. Václav Pejsar v boji o národní titul ČUBP

Český box má před sebou mega zápas dvou velkých rivalů. V pátek 16. června okolo 22:00 se mezi šestnácti provazy utká Lukáš Fajk s Václavem Pejsarem. Vítěz si odnese kromě nevídané odměny i titulový pás v bridgerweight, který aktuálně drží zkušenější Pejsar. Potvrdí Lukáš Fajk roli kurzového favorita a v ostře sledovaném duelu urve další titul? Vsaďte si na box s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Boxerský zápas mezi Lukášem Fajkem a Václavem Pejsarem přitahuje velkou pozornost celé scény. Může za to výživný trashtalk, který mezi oběma panuje už delší dobu. Zápas, který byl v minulosti už několikrát na stole, je zároveň soubojem dvou největších boxerských organizací Patron Boxing Patrika Knoppa a Tohle je box Lukáše Konečného. I kvůli tomu zápas doprovází velké emoce z obou táborů.

  • Kdy: Pátek, 16. června
  • Kde: Sportovní hala Královka, Praha
  • Lukáš Fajk: 27 let, 187 cm, bilance: 8-1
  • Václav Pejsar: 38 let, 187 cm, bilance: 21-15
  • Box, 10x3min., bridgerweight titul
  • Váha: Catchweight 99 kg

Lukáš Fajk je v posledních měsících jako utržený ze řetězu a jeho kariéru míří strmě vzhůru. Boxer z pražského Spejbl Gymu je momentálně na vítězné vlně, když dokázal 6x v řadě zvítězit. Na konci dubna si připsal svůj dosud nejcennější skalp, když v Německu vybodoval domácího favorita Sanela Hasanoviče a připnul prestižní titul IBO.

Fajk je pověstný svými neuvěřitelně tvrdými bombami, které mají vysoký KO potenciál. Zároveň v posledním období upravil životosprávu a veškeré své fungování podřídil profesionální boxerské kariéře. Jeho typickým rysem je zdravé sebevědomí, díky čemuž si vybudoval solidní základnu fanoušků.

Václav Pejsar patří ke stálicím českého boxu a i v 38 letech předvádí obdivuhodné výkony. Jeden takový. Jedním takovým se prezentoval před dvěma měsíci v Turecku, kde v souboji o asijský titul WBC těsně podlehl domácímu Huseyinu Cinkarovi na body.

Plzeňský rodák je známý svým častým přecházením mezi různými váhovými kategoriemi. Nemá problém přijmout prakticky jakoukoliv výzvu a skvěle se na ni připravit. Právě to bychom mohli vidět i v pátek na Královce a podceňovat ho rozhodně není na místě.

Zajímavostí je, že zápas proběhne v catchweight do 99 kilogramů, přestože s tím Fajk příliš nesouhlasil. Váhu ale nakonec bez problémů splnili oba. Promotér Patrik Knopp se nechal slyšet, že Pejsar inkasuje bez ohledu na výsledek zhruba 250 tisíc korun, což je na české poměry luxusní výplata za jedno utkání. Souboj generací, ale i stylů na 10 kol po 3 minutách, se bude nejspíše lámat až ve druhé polovině.

Lukáš Fajk totiž v předchozích zápasech jasně ukázal, že je na tom výborně kondičně a o jeho silové stránce už šla řeč. Rozdíl by také mohl být v motivaci. Zatímco z Fajka hlad po úspěchu doslova číší, Pejsar bude sázet na svoje zkušenosti a zápasovou vyzrálost.

TIP: Lukáš Fajk vyhraje, v kurzu 1,05 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Fajk Pejsar kurz

Jak sledovat box Pejsar – Fajk live stream The Ring (Královka)? Livestream

Na všechny zápasy boxerského galavečeru The Ring v Praze na Královce se můžete podívat živě v online livestreamu. Přímý přenos nabídne platforma oktagon.tv a cena PPV je 9,99 EUR.

Pokud hledáte odpověď na otázku, kde sledovat Lukáše Fajka zdarma online, pak nemáme dobrou zprávu. Jiný přímý přenos z pátečního boxu pravděpodobně k dispozici nebude. Podívejte se, jak si to oba boxeři pěkně od plic vyříkávali v rámci rozhovoru pod vedením Matouše Rajmonta.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy je box Lukáš Fajk dnes zápas s Pejsarem?

Boxer Lukáš Fajk se v pátek 16. června na Královce postaví Václavu Pejsarovi v boji o národní titul ve váze bridgerweight. Podrobnosti a kurzy najdete v tomto článku.

2️⃣ Kde sledovat Fajk vs. Pejsar o titul živě online zdarma?

Všechny zápasy pátečního boxerského galavečeru půjde sledovat živě online pomocí PPV. Detailní informace a cenu PPV najdete po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Fenomenální Mike Tyson

Legendární Mike Tyson - milovaný i zavrhovaný fenomén

Zná ho celý svět, málokdo mu však rozumí. Nasajte příběh sportovního velikána Mikea Tysona 🥊️ a přečtěte si zajímavosti, které jste o něm...