Canelo jsi na řadě! Problémové dítě odtajnilo svůj smělý plán

Youtuber Jake Paul se opět, tak jak je jeho zvykem, postaral o pořádné pozdvižení. Jen pár dní před svým dalším zápasem odhalil seznam dalších soupeřů!

Jake Paul se velkých jmen rozhodně nebojí Foto: Profimedia

Hvězda vedle hvězdy: Jake Paul vyhlíží další potravu. Kdo mu kývne?

Má před sebou teprve čtvrtý profesionální zápas v boxu, přesto si Jake Paul troufá na slavná jména napříč bojovými sporty. O svém vítězství ve vyostřeném duelu s Tyronem Woodleym, který se uskuteční 29. 8. v Clevelandu, vůbec nepochybuje. A tak střádá velké plány! Podle jeho seznamu by měl v následujících měsících a letech změřit síly s opravdovými velikány. Dalším na řadě, jež má pocítit tvrdost úderů slavného youtubera, má být nejlepší boxer současnosti Canelo Alvarez!

Box - sleduj průběh zápasu zde

Ještě předtím nás ale čeká pikantní bitva Jake Paul vs. Tyron Woodley, ve které jsou podle sázkových kurzů šance vyrovnané. Vzhledem k ambicím Jake Paula nemá ale internetová celebrita evidentně pocit, že by ho mohl bývalý šampion organizace UFC jakkoliv ohrozit.

Sebevědomí mu do vesmíru vystřelilo poté, co v duelu s Benem Askrenem využil Paul jednu ze svých TOP dovedností a díky dobře načasovanému úderů poslal bývalého MMA zápasníka do počítání, ze kterého se už nevzpamatoval. I takový scenář může mít podle odborníků duel s Tyronem Woodleym.

A jména dalších potencionálních soupeřů? Canelo, bratři Diazové, Conor McGregor, nebo Logan Paul. „Cože? Logan Paul?“ Divil se starší z obou Paulů v komentářích u třaskavé fotografie. Faktem je, že jeden nikdy neví, co se zrovna honí populárním youtuberům v hlavě.

Všechno je samozřejmě o penězích, kterých má Jake Paul víc než dostatek. Zle si ale nevede ani mexický šampion Saul Canelo Alvaréz, který je v 31 letech na absolutním vrcholu a drží všechny světové tituly. Během své fantastické kariéry poznal pouze jednou, jak chutná porážka. V roce 2013 ho na body porazil fenomenální Floyd Mayweather. Bude Jake Paul druhý, kdo skolí krále současného boxu?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.