COTS 4: Kotlár se zdržel se soupeřem v kleci strachu jen 18 vteřin

Galavečer Clash of the Stars 4 v O2 Universum je minulostí a zápasy rozhodně nenudily. To nejzajímavější z turnaje vám přinášíme v tomto článku.

Jarda Kotlár zvítězil ve stylu Foto: Instagram/kotlar_security_original

Turnaj Clash of the Stars 4 opět přilákal obrovskou pozornost

Zápasy influencerů a známých internetových postav jsou u nás stále žádanější. V pořadí čtvrtý galavečer organizace Clash of the Stars tento trend jednoznačně potvrdil. Kromě poctivé dávky bizáru bylo k vidění i několik velmi pěkných sportovních výkonů. Hrdinou večera se stal Jaroslav Kotlár, který v kleci strachu nepřipustil žádné překvapení.

Vyprodaná hala, elektrizující atmosféra i skvělá nálada v hledišti. Zápasy turnaje Clash of the Stars postupně dostávaly diváky do varu, což se podepsalo na skvělé divácké kulise i skandování oblíbených bojovníků.

O jedno z největších překvapení večera se postaral talentovaný český zápasník Filip Roubíček, který na konci druhého kola ukončil KO favorizovaného Filipa Grznára. Výhra je to o to cennější, že Roubíček přijal zápas pouze dva dny před turnajem poté, co z utkání odstoupil Slovák Pagy.

V hlavním duelu večera si pro vítězství došel Kryštof Novák, který však přiznal, že ukončení jeho souboje s Tomášem Chlupem bylo ze strany rozhodčího poněkud unáhlené. Po tomto utkání následovala 30minutová přestavba klece, kdy se z tradiční kulaté stala hranatá klec strachu 3x3 metry. Do ní postupně vběhli těžkotonážníci Huhu a Jaroslav Kotlár, který měl obrovskou podporu přítomných diváků v hale.

Samotný zápas trval pouhých 18 vteřin. Kotlár nejprve rozjel tvrdé granáty v postoji, nakonec ale soupeře uškrtil v gilotině. Nutno dodat, že také Lukáš Huhu Procházka vzal zápas doslova na poslední chvíli, za což mu Kotlár vyjádřil patřičný respekt.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.