David Kozma prohrál a velterovou váhu přebírá nový šampion

Ostravský turnaj Oktagon 37 nabídl neuvěřitelné výkony. Několik KO v prvních kolech i korunování nových šampionů. Přečtěte si to zásadní z galavečeru, o kterém se bude ještě dlouho mluvit.

Kaik Brito jako první v Oktagonu skolil Davida Kozmu Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 37: Úžasný večer plný knockoutů i sesazení Růžového pantera

David Kozma poprvé v organizaci Oktagon našel přemožitele. Mnohými podceňovaný Brazilec Kaik Brito v zápase jasně dominoval a jen díky neuvěřitelné odolnosti Růžového pantera, ukončil rozhodčí Jan Voborník tento duel až ve 3. kole. Kozma po zápase přiznal, že takovou rychlost a přesnost vůbec nečekal. Se svým výkonem zároveň nebyl vůbec spokojený. Zklamání z první porážky v organizaci Oktagon z něj bylo hodně cítit.

O tom, že byl turnaj Oktagon 37 výjimečný, svědčí i slova promotéra Ondřeje Novotného. „Za celou svou kariéru, to je 25 let, jsem nic podobného nezažil“. Boss a spolumajitel organizace narážel na skvělé výkony, několik parádních KO i obrovské srdce bojovníka Davida Kozmy. Na skvěle připraveného Kaika Brita to ale tentokrát nestačilo.

„Věděl jsem o sobě celou dobu, i po prvním kole. Rozhodčímu Voborníkovi jsem říkal, ať tam neskáče moc brzo, ale i podle mého rohu to pak na ukončení bylo. Musím se na ten zápas podívat zpětně, ale z prvních pocitů to rozhodčí nejspíš ukončil správně“, reagoval Kozma na první porážku v Oktagonu.

Detailní průběh všech zápasů najdete tady. Titulová bitva nevyšla ani dalšímu českému zápasníkovi. Jakub Tichota nestačil v pětikolové válce na Matého Sanikidzeho split decision. Teprve 25letý bojovník se stal nejmladším šampionem organizace Oktagon MMA.

O neuvěřitelně vyčerpávajícím zápase svědčí i situace, která nastala bezprostředně po utkání. Nový král pérové váhy se totiž musel nejprve vyzvracet, aby byl schopný odpovídat na otázky Ondřeje Novotného. Tak fyzicky i psychický náročný boj to byl. Šampiónský pás pérové váhy je ale tou nejsladší odměnou.

Oktagon 37 tisková konference

Celou tiskovou konferenci po turnaji Oktagon 37 si můžete přehrát zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma a Ondřej Novotný

David Pink Panter Kozma - MMA zápasy, statistiky a životopis

David Kozma ✨ je bývalým šampiónem velterové váhy organizace Oktagon MMA. Za sebou má 5 úžasných obhajob titulového pásu. Díky své...

Karlos Vémola v obklopení svých nejbližších

Vémola skončil v nemocnici. Jak vážné to je? Exkluzivní vyjádření

Zdravotní patálie Karlose Vémoly bohužel neberou konce. Česká MMA ikona musela uprostřed přípravy na titulový zápas s Patrikem Kinclem opět...