Dělejte, co vás baví. Jak nezkrotná Paige VanZant odmítla UFC a vydala se vlastní cestou

Paige VanZant má svůj vlastní svět. A topí se v penězích. Její příběh jasně ilustruje, jak důležité je v životě naslouchat vnitřnímu hlasu, a navzdory překážkám si prošlapávat cestu ke štěstí. Více se dočtete v článku.

Paige VanZant Foto: Profimedia

Za jeden den na OnlyFans vydělá víc, než za celou kariéru v UFC dohromady

Svérázná bojovnice Paige VanZant je známou postavou bojových sportů. Na pohled křehká blondýnka nevídaným způsobem těží z toho, co jí příroda nadělila, a jaké možnosti současná doba přináší. Její kontroverzní tvorba a vystupování rozděluje fanoušky na dva tábory. To ji však vůbec netrápí.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

UFC s ní mělo velké plány. Ona se ale nenechala odradit od vnitřní touhy a v roce 2021 naskočila do rozjetého vlaku jménem OnlyFans. V období, kdy planetu zmítala pandemie koronaviru, Paige zároveň šokovala scénu podpisem smlouvy v BKFC, pořádající zápasy holých kloubů. Těmito kroky si prakticky zabouchla dveře do nejlepší MMA organizace, která o ní i přes porážky dál notně usilovala. Ona ale cítila potřebu vydat se vstříc novému dobrodružství.

"Už jsem to měla v hlavě delší dobu. Miluju svoje tělo, miluju být sexy, je to velká část toho, kdo jsem. Měla jsem předchozí manažery, kteří říkali: Ne, ne, ne, musíš se držet stranou, ztratíš všechny své sponzory a nikdo s tebou nikdy nebude chtít spolupracovat.

Opětovná smlouva s UFC by byla bezpečná volba, ale už jsem prostě nebyla šťastná. Není to nic ve zlém vůči UFC, ale prostě jsem věděla, že potřebuji něco jiného. Potřebovala jsem změnu.

Podepsala jsem smlouvu s UFC, když mi bylo 19. Svůj první zápas jsem měla, když mi bylo 20. Po 9 zápasech a 6 letech jsem potřebovala znovu zažehnout svou vášeň. Když se ohlédnu zpátky, tak jsem se tak nějak rozhodla, že jsem připravena opustit UFC.

Když jsem byla bez smlouvy a oni přišli s nabídkou na prodloužení, tak už jsem byla mentálně jinde. Tato část mého života se uzavřela a já jsem byla připravená na další kapitolu. Jen jsem nevěděla, co to bude.

OnlyFans jsem spustila těsně před mým prvním zápasem v BKFC v roce 2021. Seděla jsem v autě na cestě z tiskové konference zpět do hotelu, přihlásila jsem se a viděla jsem, jak počet předplatitelů stoupá.

Myslím, že jsem měla v jednu chvíli 52 000 odběratelů. Ukazovala jsem to manželovi a říkala jsem si: To je ono, tohle bude fungovat. Všechna rizika stojí za to. Pokud už nikdy nebudu spolupracovat s jiným sponzorem, budeme v pohodě,“ uvedla VanZant pro mmafighting.com

Působení na kontroverzní platformě OnlyFans přineslo VanZant finanční svobodu. Její pikantní obsah si předplácí obrovské množství uživatelů a čísla dále rostou. Podle jejích vlastních slov si díky lechtivým fotkám a videím momentálně vydělá každý den více peněz, než za celou svou UFC kariéru dohromady.

Zahraniční zdroje přitom píší, že si VanZant za své působení v nejprestižní MMA organizaci světa přišla na částku přesahující 564 tisíc dolarů. Její denní výdělky na OnlyFans se tedy pohybují v milionech korun. Sponzory přitom nemá. Žádné nepotřebuje. Veškerou energii vkládá do tvorby obsahu a propagaci vlastního jména.

Zápasení v Bare Knuckle Fighting Championship do celého scénáře krásně zapadá, protože tamní vedení pochopilo obchodní záměr, a tak z této spolupráce těží obě strany. Smlouva na 400 tisíc dolarů za zápas také není k zahození. Oba své dosavadní zápasy VanZant prohrála jednomyslně na body. Aktuálně obě strany vyjednávají o novém kontraktu. Zápasit chce ale dále.

29letá Američanka působí také jako příležitostná herečka a komentátorka ve spolupráci s organizací PFL. Pokud by někdy mělo dojít k jejímu návrat do MMA, bylo by to právě tady.

Paige Vanzant vstupovala do UFC coby 19letá teenagerka v roce 2014. Zde ji jako první dokázala v roce 2015 pokořit v pětikolovém zápase Rose Namajunas. Je zajímavé, že hned 3x z celkových 4 porážek v UFC VanZant odklepala submisi, přestože je majitelkou fialového pásku v BJJ. Naposledy ji v červenci 2020 na armbar upáčila Amanda Ribas. Následně se Paige VanZant vydala na novou životní etapu, čehož vůbec nelituje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.