Důležité vítězství! Michal Martínek se v Paříži zaskvěl parádním knockoutem a umlčel kritiky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Český bojovník Michal Martínek veze z Paříže nesmírně cennou výhru. Na turnaji KSW 93 si poradil s obávaným Princem, kterého nekompromisně ukončil před limitem.

Michal Martínek porazil Prince Foto: KSW

Michal Martínek vyhrál na KSW 93 v Paříži. Prince poslal k zemi ve 2. kole

Kladiva Michala Martínka zase pro jednou zaúřadovala. Černovous vstupoval do zápasu s Princem Aounallahem po dvou porážkách, svým výkonem v Adidas areně v Paříži ovšem jasně vzkázal, že se s ním stále musí počítat.

Zápas mezi Martínkem a Aounallahem odstartoval sérií calf kicků z obou stran. V průběhu opatrného prvního kola si oba hledali ideální vzdálenost a prim hrály zejména kopy. Těsně před prvním gongem vyšla Martínkovi kombinace round kick - hák, která Princem viditelně otřásla. Černovous byl v první pětiminutovce přesnější a toto kolo si připsal na svou stranu.

Také od začátku druhého kola byl Martínek o něco aktivnější a dobře střídal jaby z přední ruky s údery na spodek, zatímco Prince jakoby se v zápase stále hledal. Martínkův styl mu evidentně vůbec neseděl.

Po dvou minutách a dvou vteřinách druhého kola přišel od Martínka rozhodující úder. Nejlepší česká těžká váha vyslala přesnou levou přímku na nos Prince a 32letý Francouz se okamžitě skácel k zemi. Tam přišel pojišťovací úder a vzápětí už mohl začít český bijec slavit se svou manželkou a trenérem Reindersem nesmírně důležité vítězství.

"Tahle příprava pro mě byla velmi těžká, protože jsem byl poprvé v kariéře po tvrdém KO. Lidi říkali, že jsem starý, že na to nemám... já jsem měl ale dvě možnosti. Buď půjdu a vyhraju další zápas, nebo se na to vykašlu. Jsem šťastný, že to vyšlo.

V KSW mám rozdělanou práci. Jsem hladový po dalších zápasech. Chci vyjádřit respekt svému soupeři, je to skvělý šampion své země", řekl Martínek v pozápasovém rozhovoru

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Český zápasník KSW Leo Brichta

Jak sledovat KSW livestreamy zdarma? Živě na Tipsport TV

Zápasy KSW ✨ můžete vidět zcela zdarma. Přímé přenosy totiž vysílá sázková kancelář Tipsport. ❤️ Podívejte se na kompletní návod k online...

MMA bojovník Jiří Procházka

UFC 300: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič – datum, analýza, kurzy, tip a live stream

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka 💎 vyhlíží pátý souboj v UFC. Na jubilejním 300. turnaji v Las Vegas ho vyzve Srb Aleksandar...