Dvořák zapisuje v UFC druhou porážku, Kape zvítězil na body

Závěr roku Davidu Dvořákovi nevyšel. Nad jeho síly byl na turnaji UFC Fight Night v Las Vegas velmi kvalitní Manel Kape. Undertaker ukázal obrovské srdce, když na konci prvního kola neodplácal čistě nasazenou kimuru.

David Dvořák bohužel v pátém UFC utkání neuspěl Foto: David Dvořák

Dvořák prohrál v UFC druhý zápas v řadě

Návrat zpět na vítěznou vlnu Davidu Dvořákovi nevyšel. Český borec se utkal na turnaji UFC Fight Night s Manelem Kapem, který opět ukázal, že je jedním z nejzajímavějších jmen současné mužské muší váhy.

Zápas začal velmi opatrně z obou stran. Za první dvě minuty úvodního kola byl k vidění jediný lowkick, který si připsal David Dvořák. Svěřenec Jana Maršálka se svým typickým způsobem velmi dobře pohyboval, čímž eliminoval největší hrozbu soupeře, a sice potencionální KO úder.

Těsně za polovinou prvního kola se podařilo Dvořákovi vzít Kapeho na zem, jenže právě tam měli o několik okamžiků později přijít pro české barvy zásadní problémy. David Dvořák si nejprve ze sidu přeskočil do guardu, zároveň si ale nepohlídal páku na levou ruku, kterou mu Kape nezištně nasadil.

S blížícím se úvodním gongem už měl Portugalec kimuru čistě chycenou a šlo pouze o to, zda stihne Dvořákovu ruku upáčit, případně jestli rodák z Hradce Králové odklepe. Dvořák nakonec tento nehezky vypadající moment přežil, nicméně další průběh boje to výrazně ovlivnilo.

Doktor sice v přestávce mezi koly dal Dvořákovi zelenou k pokračování v zápase, hybnost jeho levé paže ovšem velmi utrpěla. Sebevědomý Manel Kape naopak čím dál více přebíral otěže zápasu a svoji dominanci doprovázel i celou řadou teatrálních gest. David Dvořák ukázal velké bojové srdce, avšak v dalším průběhu utkání už recept na soupeře nenašel. Manel Kape si připsal velmi cennou výhru na body, která ho dost možná právě na úkor Undertakera vystřelí do TOP 10 muší divize UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...