Eden hlásí další skvělý duel! Čeká nás bitva dvou čtvrtfinalistů pyramidy Tipsport Gamechanger 2

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Očekávaný letní turnaj v Edenu se nezadržitelně blíží a jeho karta se pomalu, ale jistě zaplňuje. Tentokrát se na ni zapsali dva čtvrtfinalisté milionové pyramidy Tipsport Gamechanger.

Mago Machaev Foto: OKTAGON MMA

Čtvrtfinalisté Gamechangeru v Edenu

Oba dva na ostravském turnaji, který byl mimo jiné osmifinálovým rozstřelem druhé série projektu Tipsport Gamechanger, si vedli výborně a propracovali se v milionové pyramidě o stupínek výš. Řeč je o Acoidanu Duque a Magovi Machaevovi. Oba borce v červnu uvidíme na nejočekávanějším turnaji roku. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Španělský bojovník Acoidan Duque si po celé tříkolové a hodně vyrovnané bitvě, kterou na turnaji v Ostravě svedl s Marcelem Grabinskim, odnesl vítězství v podobě split decision (nejednoznačné rozhodnutí).

Mago Machaev se v osmifinále střetl s veteránem UFC Makwanem Amirkhanim. I tento duel se dočkal třetího kola, ale jen jeho začátku. Po šesti vteřinách finálního dějství Machaev Amirkhaniho ukončil na KO.

Právě vítězové těchto dvou soubojů se spolu utkají v rámci hojně skloňovaného letního turnaje v Edenu, který bude korunovat Odveta zápasu století Végh vs. Vémola. Machaev je v současné chvíli světovou 163, Duque na druhé straně zastává na žebříčku 123. místo. Uvidíme tedy, kdo z nich se v červnu posune v rámci milionové pyramidy vzhůru a příblíží se tak finále a pohádkové odměně.

Losování o soupeře do čtvrtfinále

Dvojice Duque vs. Machaev vznikla během losování, které proběhlo na poturnajové tiskové konferenci v Ostravě. O nečekané překvapení se tu ale postaral Ronald Paradeiser, který si rovnou vyžádal jednoho z největších favoritů celé pyramidy Daniela Torrese, který onoho večera porazil na body Vlada Lengála.

sipka Více o losování si přečtěte zde: Los čtvrtfinále Tipsport Gamechanger: Paradeiser si vybral Torrese. Keita proti srbské senzaci?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.