Elitní boxer Vasil Ducár reaguje na bitvu Usyka s Joshuou

Svět boxu zažil v sobotu večer pořádný šok! Anthony Joshua přišel na domácí půdě o světové tituly v těžké váze. Názor na překvapivé, ale zasloužené vítězství Oleksandra Usyka nabídl exkluzivně pro FightLive nejlepší český boxer Vasil Ducár.

Vasil Ducár v přípravě Foto: Vasil Ducár

Oleksandr Usyk porazil Joshuu a stal se novým šampionem těžké váhy

Parádní reklama na box! Ostře sledovaný boxerský duel Joshua vs. Usyk nabídl fantastické výkony a překvapivý výsledek. Ne tolik pro českého boxera Vasila Ducára, který podobný průběh duelu tak trochu očekával. Dechberoucí závěr v podání nového ukrajinského šampiona ale zaskočil i jeho.

„Byl to vynikající zápas, moc mě to bavilo. Oba dva od začátku neskutečně pracovali. Bylo neuvěřitelné sledovat, jak se Usyk vyhýbá úderům Joshuy. I on ale předvedl skvělý výkon. Já jsem upřímně podobný průběh očekával, s tím rozdílem, že jsem čekal v posledních 4 kolech drtivý závěr od Joshuy. Čekal jsem, že ho v závěru Joshua přetlačí silou, což mu ale Usyk nedovolil a naopak posledních 15 vteřin z jeho strany byla neskutečná pecka...

Jsem hodně zvědavý na odvetu, protože co jsem koukal na statistiky, tak rozdíl mezi vyslanými a trefenými údery nebyl zase tak velký. Znovu musím zopakovat, že to byla fakt skvělá podívaná z obou stran. Jediné, čeho jsem se trochu obával, že může u rozhodčích sehrát roli pozice Usyka, jako vyzyvatele a zároveň Joshuovo domácí prostředí. To se ale nestalo a zápas byl vyhodnocen, tak jak měl."

Výsledek zápasu Joshua vs. Usyk samozřejmě výrazně zkomplikoval zamýšlený super zápas Joshua vs. Tyson Fury, který nyní rozhodně není na pořadu dne. Uvidíme, zda a případně za jak dlouho se dočkáme britsko-ukrajinské odvety.

Vasil Ducár má aktuálně před sebou zápas před domácími fanoušky na galavečeru Heroes Gate, který proběhne 15. října 2021. Původně se měl sice v Kanadě postavit Ryanu Rozickimu, ze souboje o titul WBC ale kvůli koronavirovým opatřením pro tuto chvíli sešlo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...