FightLive.cz je sponzorem Fifa Charity Cupu 2021

Český esportový tým Entropiq v neděli 21. února od 10:00 pořádá charitativní stream Entropiq Charity FIFA CUP 21. Cílem je vybrat 212 000 Kč.

Entropiq Charity FIFA CUP 21 Foto: Entropiq.gg

Entropiq Charity FIFA CUP 21: Pomozte vybrat 212 000 Kč pro potřebné

Přední esportový tým Entropiq pořádá v neděli 21. února charitativní turnaj Entropiq Charity FIFA CUP 21. Začátek akce je naplánován na 10:00 a chybět nebudou ti nejlepší domácí hráči i známé osobnosti z řad sportovců. Jedním ze dvou hlavních sponzorů je i náš web FightLive.cz! Klikněte zde a sledujte celou akci na Twitchi.

Kdy: 21. února 2021 od 10:00 (přepokládaný konec ve 21:00)
Kde: twitch.tv/entropiqteam
Sbírka probíhá zde: znesnaze21.cz/Entropiq
Cílová částka: 212 000 Kč

Charitativní stream Entropiqu, který propaguje i známý MMA fighter Makhmud Muradov, si klade za cíl překonat stanovenou částku 212 000 Kč. Podporovat se bude 12 konkrétních případů ve spolupráci s nadačním fondem znesnaze21.cz. Hlavními partnery celé akce jsou weby FightLive.cz a PlayArena.cz

Už v dopoledních hodinách odstartuje skvěle obsazený turnaj ve videohře FIFA 2021. V roli průvodce celým dnem se představí známá tvář v podobě Mikoláše Tučka. Hosty streamu budou i fotbalisté Vladimír Šmicer, Lukáš Vácha a Vít Beneš.


Kompletní obsazení celého Entropiq Charity FIFA CUP 21:

Hráči:

  • AC Sparta Praha: Jan „Emerickson“ Krupička
  • FC Viktoria Plzeň: Lukáš „T9Laky“ Pour
  • SuperSlavia esports: Martin „Kobby“ Strnad a Jakub „CptKubajz“ Pudil
  • Sampi: Dominik „Seron“ Čermák a Matěj „Miki“ Mikan
  • Entropiq: Štěpán „Riijk“ Sobocki a Patrik „Huhnak“ Hornák

Speciální hosté: Vladimír Šmicer, Lukáš Vácha, Vít Beneš

Průvodce dnem: Mikoláš Tuček

Komentátoři: Filip „Koozy“ Lejček, Tomáš „The Hateris“ Rys


Komu společně pomůžeme?

12 konkrétních příběhů, kterým svými příspěvky pomůžete v nelehké situaci!

  • Podpoříme tři bratry, kteří tragicky ztratili svého tatínka. Výtěžek sbírky půjde na veškeré výdaje spojené se vzděláním.
  • Jirka po úrazu krční páteře zůstal na vozíku. S hendikepem se statečně porval a sportuje více než zdraví lidé. K větší soběstačnosti mu pomůže pohon vozíku.
  • Dominik po autonehodě v roce 2018 dlouho bojoval o život. Všichni věří, že se jej díky rehabilitacím podaří znovu rozběhat!
  • Románek s dětskou obrnou potřebuje příspěvek na nákladné rehabilitace.
  • Pavel by chtěl žít aktivně a kvalitněji. Pomožme mu s příspěvkem na elektrický vozík.
  • Lukáš je táta od rodiny, který po vážné nehodě zůstal ochrnutý od ramen na zbytek těla. Za příspěvek si pořídí automobil, díky němuž bude moci být se svou rodinou.
  • Pro Vojtu a dvouletého Lukáška byl loňský Štědrý den nejhorším dnem v roce. Za tragických okolností je opustila milovaná maminka a manželka. Peníze půjdou na podporu malého chlapce.
  • Pavel dvě dekády svádí boj s roztroušenou sklerózou. Příspěvky půjdou na bezbariérovou rekonstrukci koupelny.
  • Petříkovi a Radečkovi po dlouhé a těžké nemoci v nedožitých 33 letech zemřel tatínek. Vybrané peníze půjdou na zajištění dětí a jejich budoucnosti.
  • Jirka byl celý život psychicky a fyzicky týraný. Po smrti otce navíc zdědil dluhy a skončil na ulici. Dejme mu šanci na návrat.
  • Malý Matyášek do života vstoupil s celou řadou zdravotních problémů. Peníze pomůžou rodině pořídit automobil na nutné dojíždění k lékařům a na rehabilitace.
  • Majko se narodil s diagnózou lámavost kostí. Je plně odkázaný na vozíček. Nákladná operace by jej mohla postavit na nohy.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Mach Muradov

Makhmud Mach Muradov - MMA zápasy, statistiky a životopis

Makhmud Mach Muradov je uzbecký MMA bojovník ✌, který má silné vazby na Českou republiku. Aktuálně působí v nejprestižnější organizaci...

Dustin Poirier v zápase s Conorem McGregorem

Dustin Poirier - životopis a profil zápasníka UFC

Dustin Poirier je americký profesionální MMA zápasník ⭐ a bývalý šampion lehké váhy UFC. Na svém kontě má hned dva fenomenální skalpy ⛔...

Jiří Procházka, MMA bojovník - ČTK, Krumphanzl Michal

Odtajněno: Procházka a Reyes znají nový termín zápasu

Letošní 1. máj bude nejen lásky čas❤️, ale i datum druhého zápasu Jirky Procházky ve slavné UFC.⚡ Svěřenec Martina Karaivanova musel...