Odtajněno: Procházka a Reyes znají nový termín zápasu

Letošní 1. máj bude nejen lásky čas, ale i datum druhého zápasu Jirky Procházky ve slavné UFC. Svěřenec Martina Karaivanova musel zkousnout odložení duelu s Dominickem Reyesem. Teď už ale ví, ke kterému soudnému dni směřovat přípravu.

Jiří Procházka, MMA bojovník - ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Náhradní datum pro Jiřího Procházku – Reyese vyzve o 2 měsíce později

12 dní. Tak dlouho si musel Jiří Procházka počkat na nový verdikt ohledně jeho domluveného zápasu s Dominickem Reysem. Velké jméno polotěžké divize aktuálně řeší zranění a koncem února připraven nebude. Nově je ostře sledovaný duel naplánován na 1. května 2021! Sleduj Jirku Procházku i další TOP zápasníky v akci živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Už se mu bude spát a trénovat zase o něco lépe. Duel Jiřího Procházky se zvučným americkým soupeřem Dominickem Reyesem proběhne s dvouměsičním zpožděním. O pověstné bomby českého samuraje tak v první polovině roku nepřijdeme.

Jak sám Jiří informoval prostřednictvím sociální sítě Instagram, bitva se uskuteční v rámci UFC Fight Night 1. 5. 2021 a i nadále platí, že jejich duel bude hlavním zápasem karty.

Jisté také je, že se bude zápasit v Apex Center v Las Vegas, kde si „Denisa“ střihne pod hlavičkou UFC premiéru. Věřme, že tentokrát komplikace ani na jedné straně nenastanou a tento duel nám naservíruje dechberoucí momenty, podobně jako v prvním vystoupení českého fightera v nejprestižnější organizaci planety.

sipka Kompletní informace o UFC 258 najdeš ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.