Fleury poukázal na Škvorovy slabiny. Když ho ale podcením, ošklivě pohořím, připouští odhodlaný Ir

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ani ne za měsíc čeká Daniela Škvora největší výzva jeho dosavadní MMA kariéry v podobě odhodlaného Ira Willa Fleuryho. Zápasníci se potkali tváří v tvář a na rovinu si řekli, co od sebe v Birminghamu očekávají.

Fleury vs. Škvor Foto: Fightlive

Fleury: Cílem je vymlátit celou divizi

Do zápasu Daniela Škvora a Willa Fleuryho zbývá jen několik týdnů. Český elitní postojář se netají tím, že vůči hladovému Irovi chová velký respekt a že ho považuje za velkou výzvu. Fleury na druhé straně uznává svého protivníka za to, že s ním přijal zápas, i přesto je velmi odhodlaný využít DeeDeeho slabin a dát mu v kleci co proto.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Můj cíl je vymlátit tuhle divizi a to bez ohledu na to, jestli mám soupeře rád, nebo ho nesnáším, jakmile se zavře klec, je čas si to rozdat. A nezmlátím tě proto, že tě nenávidím, ale kvůli svému cíli, který mám jasně daný,“ vysvětlil Fleury v pořadu OKTAGONu Tváří v Tvář.

Irský bojovník patří mezi zápasníky, kteří si svého protivníka pečlivě studují a analyzují a snaží se pak v zápase využít jeho slabin ve svůj prospěch. „Má jich hodně, a nemyslím to nijak osobně, ale má je,“ řekl Fleury na adresu Dana Škvora.

„DeeDee svoje slabiny dobře zná. Na tak vysokého bojovníka si moc dobře nehlídá vzdálenost. Špatně si ustupuje a nehlídá si takedowny. Občas lehce ztrácí pozice. Hodně se tlačí na pletivo, ale to jsou jen příležitosti. Mým úkolem je být připravený tak dobře, abych nepřemýšlel a rovnou ty chyby viděl a potrestal je,“ pronesl Fleury.

Irský bojovník je odhodlaný zvítězit za každou cenu a uvědomuje si, že nesmí DeeDeeho podcenit. „Když bojuješ s jedničkou nebo dvojkou váhy, nemáš tolik co ztratit. Tady je riziko větší,“ přiznal Fleury.

„Tohle by byla bolestivější porážka, takže tenhle zápas vnímám jako těžší. Když ho podcením, můžu ošklivě pohořet. Je šampion v postoji a má spoustu zápasů v Glory. Rozhodně si zaslouží respekt,“ připustil.

sipka Čtěte také: Větší než kdy dřív! Oktagon oznámil obrovskou bombu, se kterou se hodlá zapsat do historie

Will Fleury má v OKTAGONu velké plány. Hodlá se v žebříčku polotěžké váhy vyhoupnout až na vrchol a prohlásil, že jednou se mu podaří vytáhnout Karlose Vémolu z důchodu. Mezitím ho ale čeká ještě dlouhá cesta a první překážkou na ní mu bude Daniel Škvor, se kterým si to rozdají už 20. dubna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.