FNC 2: Majk Spirit prolil Separovu krev, vyhrál i Attila a Rytmus

Boxerská show Fight Night Challenge 2 nabídla několik zajímavých momentů i velkých překvapení. Zajímavosti z toho galavečeru si přečtete v článku.

Majk Spirit v hlavním zápase porazil Separa Foto: Instagram/majkspirit

Majk Spirit porazil Separa, kterého limitoval zlomený nos

Hlavní zápas Fight Night Challenge 2 nabídl pořádně krvavou válku. Majk Spirit hned od prvního úderu doslova rozebral Separa prácí z přední ruky, tzv. jabem a šel si od začátku tvrdě za vítězstvím. Zápas musel být pro zlomeninu nosu na straně Separa předčasně ukončen a do druhého kola už populární rappeři nenastoupili.

Kurzový outsider Majk Spirit si tak připsal vítězství na TKO, oba si však po zápase vzájemně projevili respekt a „válečná sekera“ tímto momentem byla zakopána. Separ v pozápasovém rozhovoru přiznal, že pár dní před duelem utrpěl na tréninku tříštivou zlomeninu nosu, což se bohužel na jeho výkonu obrovsky podepsalo.

Attila a Newton předvedli parádní box, vítězství na body připadlo slovenské legendě

Z pohledu boxu byla jednoznačně nejlepším zápasem večera trilogie mezi Attilou Véghem a Emanuelem Newtonem. Oba předvedli v zápase neskutečnou tvrdost a vynikající fyzickou kondici. Mnohem efektivnější co do počtu přesných úderů byl v zápase Attila, který si připsal vítězství na body poměrem 3:0.

sipka Kompletní výsledky a report ze zápasů najdete zde

Na galavečeru Fight Night Challenge 2 v Bratislavě došlo i na kontroverzní momenty. Ten největší se odehrál v zápase rapperů Refewa a Flexkinga. Druhému jmenovanému totiž během prvního kola několikrát vypadl chránič zubů, za což byl po několika varováních a stržených bodech Flexking diskvalifikován. Nutno ovšem dodat, že halou mohutně povzbuzovaný Refew byl do té doby jasně lepším boxerem.

Premiérové vítězství v boxu si připsal i legendární rapper Rytmus. Jeho výhře na body ale předcházel poněkud „mdlý“ výkon. Molocha ovšem dokázal poslat hned dvakrát do počítání (poprvé už po 15 vteřinách boje), a jasně si tak došel pro vítězství 3:0 na body.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.