Fortuna soutěž: Leť do Las Vegas s Jiřím Procházkou

Jiří BJP Procházka má před sebou první obhajobu titulu polotěžké váhy UFC. S Fortunou máte jedinečnou šanci zažít na vlastní kůži atmosféru velkého zápasu i krásy města hříchu. Co pro to udělat?

Leť s Fortunou na zápas Jiřího Procházky do Las Vegas Foto: Fortuna

Vyhrajte s Fortunou zájezd do Las Vegas na zápas Jiřího Procházky

Burácející hala, stříkající krev i pot a v kleci dva gladiátoři v boji o nejcennější pás. Už první vzájemné utkání přineslo neuvěřitelné drama se šťastným koncem pro české barvy. V sobotu 10. prosince je v Las Vegas na programu odveta. Jiří Procházka i Glover Teixeira kromě vítězství věří i ve zlepšený výkon a dominanci. Komu tentokrát sedne zápas lépe?

To můžete vidět na vlastní oči se sázkovou kanceláří Fortuna. Ta totiž, co by generální partner českého bojovníka, pořádá parádní soutěž o zájezd do Las Vegas! Pomyslnou třešničkou na dortu je přitom právě ostře sledovaná odveta, kterou bude opět sledovat celý svět. K vidění toho ale bude v rámci americké jízdy mnohem více. O tom není pochyb.

Zkuste svoje štěstí a zaregistrujte se u Fortuny ZDE. Následně se můžete zapojit do soutěže, jejíž podmínky najdete níže. Dobrou zprávou je, že zapojit se mohou i stávající hráči s plně dokončenou registrací.

Jak se zapojím do soutěže? Podmínky a informace

  • Soutěž probíhá v období od 9. – 23. 11. 2022
  • Po přihlášení ke svému účtu je potřeba vsadit tiket alespoň za 500 Kč (AKO, SOLO) s minimálním kurzem 1,8
  • Alespoň jedna příležitost na tiketu musí obsahovat odvetu Procházka vs. Teixeira 2
  • V rámci této soutěže není možné využít cashout nebo storno
  • Fortuna vylosuje po skončení soutěže do 3 pracovních dnů vítěze zájezdu pro dva do Las Vegas
  • 30 vylosovaných hráčů získá podepsanou mikinu BJP

Naprostou peckou je také skutečnost, že Fortuna vám celý výlet a zážitek zdokumentuje. Takovou vzpomínku jen tak někdo nemá. Snadná online registrace u Fortuny má kromě této exkluzivní akce i celou řadu dlouhodobých výhod. Možnost sledování všech turnajů UFC živě zdarma i skvělý vstupní bonus na první sázky, rozhodně patří mezi ně.

Pokud patříte mezi fanoušky adrenalinu a online zábavy, určitě oceníte i povedené Fortuna casino, které patří k tomu nejlepšímu na trhu. S Fortunou se zkrátka nudit nebudete!

Jiří Procházka Foto: Jiří Procházka

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...