Fortuna speciální kurzy KSW 87 v Třinci: Jak si povedou Brichta, Martínek nebo Macek?

Turnaj KSW 87 v Třinci už klepe na dveře a Fortuna při té příležitosti vypsala další porci atraktivních sázkových kurzů. Podrobnosti najdete v tomto článku.

Fortuna vypsala speciální sázky na zápas Lea Brichty na KSW 89 Foto: RFA

Speciální sázky KSW 87 s Fortunou: kurzy na přesné kolo i techniku

Nejen sázkaři by měli s blížícím se turnajem KSW 87 pořádně zbystřit. Na kartě figuruje hned několik českých zástupců, a tak bude tento sobotní galavečer polské organizace sledovaný více, než obvykle.

Zástupce Reinders gymu Michal Martínek nastoupí do hlavního zápasu proti jedničce těžké váhy, Darku Stošičovi. Detailní rozbor utkání najdete zde. V rámci speciálních sázek u Fortuny si můžete vsadit na přesný čas a způsob ukončení. Oba předchozí duely Michala Martínka došly až na body. Tip na to, že Martínek ukončí Stošiče KO/TKO, nebo rozhodčí při závěrečném vyhlašování zvedne ruku právě českému bojovníkovi je ohodnocen skvělým kurzem 4,25.

Nebo snad srbský knockouter Stošič neponechá nic náhodě, a stejně jako v posledním duelu se Slovákem Vojčákem ukončí soupeře KO/TKO ve 3. kole? Takovou predikci ohodnotili bookmakeři kurzem vysokým kurzem 12!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nezvyklou sázkou si můžete zpestřit i souboj Lea Brichty s Romanem Szymanskim. Také v tomto případě půjde o velkou výzvu pro českého borce ve službách polské organizace. Brichta je samotnými promotéry považován za jeden z nejzajímavějších prospektů. Pokud věříte, že si sparing partner Davida Kozmy poradí se soupeřem díky svému ostrému postoji a ukončí ho KO/TKO ve 2. kole, u Fortuny si tento tip můžete vsadit v luxusním kurzu 25.

Na kartě se představí také český veterán Filip Macek, který je ještě z dob působení v Oktagonu dobře znám svými nebezpečnými BJJ schopnostmi. Podaří se mu Ukrajince Polischucka vzít už v prvním kole na zem a utáhnout na škrcení, či páku? Kurz 20 si v tomto případě říká o pozornost.

Speciální sázky na cz bojovníky na KSW 89
Co: Kurz
Martínek vyhraje KO/TKO ve 2. kole 22
Martínek vyhraje ve 3. kole vzdáním se soupeře 50
Martínek vyhraje KO/TKO, nebo na body 4,25
Brichta vyhraje v 1. kole vzdáním se soupeře 40
Brichta vyhraje KO/TKO ve 2. kole 25
Brichta vyhraje nejednomyslným rozhodnutím 12
Macek vyhraje v 1. kole vzdáním se soupeře 20
Macek vyhraje v 3. kole vzdáním se soupeře 50

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.