Heroický výkon a nekonečná vášeň. Ondřej Novotný má za sebou 115 natáčecích dnů

Jeho diář je napěchovaný k prasknutí, Ondřej Novotný ale se svým Oktagonem postupně dobývá Evropu. Tvrdá dřina se jednoznačně vyplácí. Některé klíčové projekty si ale žádají vskutku bláznivé pracovní nasazení. Více se dočtete v článku.

Promotér Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný a únava? Šéf Oktagonu vyhlíží zaslouženou dovolenou

Promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný je mimo jiné známý pro svou zdánlivě nevyčerpatelnou zásobárnu energie. I jemu ale občas dojdou „baterky“. S chystanou expanzí na Britské ostrovy výrazně přibylo audiovizuálních výstupu, které je potřeba natočit a odladit do nejmenších detailů.

sipka Sledujte všechny turnaje Oktagon MMA živě s bonusem na sázení ZDE

Zběsilé natáčecí tempo si ale logicky vybralo svou daň. Novotný v rámci šíleného natáčecího maratonu přiznal nastupující únavu. Před kamerou během natáčení nejrůznějších spotů a video materiálů strávil v letošním roce už neuvěřitelných 115 dní.

Rok 2023 se přitom teprve nedávno překlopil do své druhé poloviny. „Jsem unavený, jako jsem nikdy v životě nebyl“, prohodil Novotný v pořadu Tribuna na radiu Wave. Dalších zhruba 50 dní pak strávil na cestách a v dějištích samotných turnajů, kde má obvykle hned několik rolí.

Velkou část ze zmíněných 115 dnů si ukrojilo natáčení britské verze show Oktagon Výzva, se kterou organizace Oktagon vstupuje na tamní trh. Program turnajů Oktagon tak dostává další zajímavou destinaci a jde o další nesmírně důležitý strategický krok.

Sám Novotný otevřeně přiznal, že po Mezinárodním filmovém festivalu v karlových Varech plánuje během následujících 14 dnů načerpat nové síly. Kolotoč turnajů je ovšem neúprosný a kromě zmíněného natáčení další série show Oktagon Výzva, je nutné namluvit medailonky zápasníků pro nadcházející turnaje na Štvanici. Tam budou galavečery letos dokonce hned dva ve dvou dnech.

Novotný vysvětlil, co je pro úspěch Oktagonu nejdůležitější. Klíč tkví ve světovosti

Během první části rozhovoru došlo na zajímavá témata. Ondřej Novotný zmínil zásadní milník v chodu organizace, ale promluvil také o vizích a celkovém konceptu Oktagon MMA. Spolumajitel jedné z největších světových organizací (řadí se mezi TOP 6) připomněl provázanost mezi sportovním výkonem a schopností umět se prodat a zalíbit fanouškům.

„Řeknu jeden příklad za všechny, snad se na mě za to nebude zlobit, ale mi to máme spolu jasně daný. Venca Mikulášek je daleko větší šoumen, než bojovník. Přesně tak, jako podstupuje tréninky a snaží se zlepšovat, tak našel nějakou svoji notu směrem k fanouškům, která funguje.

Oni ho mají rádi, anebo ho nenávidí, obojí je v pořádku. Jeho ambicí bude asi těžko získat titul, ale našel si svoji vlastní ligu. Kdykoliv jde s nějakým soupeřem, tak na něj dopadne záře Vaška Mikuláška, proto s ním spoustu lidí chce zápasit.“ První část rozhovoru si můžete poslechnout zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.