Hra UFC 5 od EA Sports – datum vydání, trailer a podrobnosti. Bude PC verze?

Fanoušci her a bojových sportů jsou na nohou. Blíží se uvedení na trh nové hry UFC 5, od které si společnost Electronic Arts (EA) hodně slibuje. Poslední verze se příliš nepovedly, jak to bude tentokrát?

Alex Volkanovski (vlevo) bude ústřední postavou hry UFC 5 Foto: Profimedia

UFC 5 (EA Sports) – nová verze po 3 letech vývoje

Hra UFC 5 už brzy spatří světlo světa. Licencovaný produkt z dílny společnosti Electronic Arts navazuje na předchozí verze, které ale u fanoušků příliš neuspěly. I proto přichází EA s novým upgradem až po 3 letech vývoje. Hra navíc vyjde v netradičním podzimním termínu a s několika zásadními novinkami.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za snadnou online registraci zde

Oficiální detaily a trailer bude odhalen ve čtvrtek 7. září. Jak už to tak u nových počítačových her bývá, i v tomto případě uniklo několik informací (leaků). Tady je několik dílčích informací:

  • Předpokládané datum vydání je 27. října 2023
  • Na obalu hry bude šampion Alex Volkanovski a Valentina Shevchenko. Israel Adesanya bude na obalu pro deluxe verzi
  • Hra je primárně určená pro Xbox Series X/S a PlayStation 5
  • UFC 5 pravděpodobně nebude dostupné pro PC
  • Hra přechází z ratingu "T" na "M" (propracovanější modely bojovníků, cinematické záběry, větší realističnost, krvavější detaily)
  • Technické parametry: Hra poběží na nejnovější Ignite Engine
  • Legendy Mike Tyson, Muhammad Ali a Fedor Emelianenko budou ve hře pro všechny předobjednávky
  • Cena hry by se mohla pohybovat okolo 1500 kč

UFC 5 je pro EA jedním z klíčových produktů posledního období. Díky novým kamerovým záběrům, špičkovým grafickým prvkům a licencovanému obsahu UFC je velký předpoklad, že bude mít hra úspěch.

sipka Čtěte také: Bojovník Jiří Procházka novou tváří slavné hry WoT Blitz

Zlepšit by se měl nejen herní zážitek, ale i samotná hratelnost UFC 5. Přibyde také nových míst a arén, jako například Etihad Arena v Abú Dhabí. Samotná organizace UFC již spustila propagaci nové hry a všichni fanoušci teď směřují pozornost ke čtvrtku 7. září (17:00 SEČ), kdy budou odhaleny všechny důležité informace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Israel Adesanya má před sebou náročnou obhajobu

UFC 293: Adesanya vs. Strickland – datum, program, sázkový tip a online livestream

UFC 293 v australském Sydney ☀️ svede proti sobě šampiona Israela Adesanyu a svérázného amerického ranaře Seana Stricklanda. Kompletní...