Islam Makhachev vrací úder Dustinu Poirierovi! Rázně mu připomněl, kdo je tady šampion

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ve vzduchu visí možná bitva Islam Makhachev vs. Dustin Poirier. Asi by to byl pořádně vyhrocený souboj, jelikož borci se přestřelují už teď. Makhachev dal jasně najevo, kdo je v lehké divizi pánem.

Islam Makhachev Foto: Profimedia

Makhachev vs. Poirier na UFC 302?

Bilance obou zápasníků je působivá, ovšem jen jeden z nich drží v tuto chvíli pás šampiona. Islam Makhachev (25-1) se pro MMA Junkie vyjádřil, že by byl ochotný se v další obhajobě titulu přestřelit s Dustinem Poirierem (30-8-1), přestože si podle něj další titulovou šanci nezaslouží.

Narážel tak na Poirierovy promarněné titulové bitvy a nedávné škobrtnutí v podobě neúspěšné odvety s Justinem Gaethjem. V posledním zápase se ale vrátil zpět do sedla, když ve druhém kole ukončil Benoit St. Denise.

Makhachevova slova v každém případě nezůstala dlouho bez odezvy. Poirier se totiž do dagestánského bojovníka opřel s tím, že on je ten zkušenější. „Ve MMA jsem toho dokázal víc než on. Jsem tu už dlouho. Dělal jsem to dřív, než to bylo cool, a pořád jsem tady – pořád to dělám na nejvyšší úrovni. Můžu porazit kohokoli na světě a doufám, že on je další na řadě,“ vyjádřil se Poirier.

Makhachev vrací úder

Současného šampiona lehké váhy takové tvrzení logicky nemohlo nechat chladným a jal se okamžitě Dustinu Poirierovi připomenout, kdo z nich dvou je ten, kdo má připnutý pás šampiona.

„Dustine, kdybys dokázal porazit kohokoli, držel bys teď ten pás ty, ne já,“ reagoval Makhachev na Poirierova odvážná slova na sociální síti X.

Dustin Poirier má na kontě nepochybně působivé výsledky, v titulových bitvách se mu ale nedaří. Dokázal dosáhnout jen na prozatimní pás šampiona, avšak v soubojích o regulérní titul s Khabibem Nurmagomedovem a Charlesem Oliveirou pohořel.

„Jeho úroveň je: věčný kandidát :) Kolik proher o titul, 2? 3?“ rýpnul si Makhachev do Poiriera na sociálních sítích. Poirier má ale na druhé straně na kontě spoustu cenných skalpů jako například Michaela Chandlera nebo Conora McGregora, kterého dokázal porazit dokonce dvakrát.

Makhachev nicméně dokázal pás získat právě s Oliveirou, kterého Poirier nezvládl porazit, a poté ho dvakrát obhájil proti Alexanderu Volkanovskému. Jestliže se skutečně v rámci turnaje UFC 302 dočkáme duelu Makhachev vs. Poirier, nejenže bude na co koukat v kleci, ale nejspíš budeme svědky toho, jak se napětí mezi bojovníky stupňuje na sociálních sítích.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.