Jak na SYNOT TIP bonus: promo kód, registrace a Benefit body

V tomto článku se tentokrát zaměříme na všechny výhody, speciální bonusy i benefity registrace u sázkové kanceláře SYNOT TIP. Je nutné při zakládání účtu zadávat synottip promo kód a kolik dostanete za dokončení registrace? Odpovědi nejen na tyto otázky najdete na následujících řádcích.

Synot tip Foto: SYNOT TIP

Synot Tip bonus 300,- (synottip bonus bez vkladu za registraci zdarma)

SYNOT TIP má pro nové hráče a sázkaře připraveny mimořádně atraktivní bonusy. Už při samotné registraci máme pro vás velmi dobrou zprávu. Nemusíte nikde shánět žádný synot tip promo kod, jelikož zde není potřeba. Sázkové kanceláře se snaží celý proces co nejvíce ulehčit, což se u Synot Tipu daří na výbornou. Tím ale jízda teprve začíná.

Synottip bonus bez vkladu ve výši 300,- čeká na všechny, kdo řádně dokončí registraci, včetně ověření identity a bankovního účtu. Tři stovky následně obdržíte na herní účet a můžete s ním naložit dle libosti. Založte si účet u Synottipu jednoduše online ZDE

Vsaďte si online u SYNOT TIPu ZDE

Pokud jste hledali výrazy jako je synottip registrace bonus, jste na správné adrese. Jak už jsme si řekli v úvodu, každý nový hráč získá u SYNOT TIPu 300,- zdarma za dokončení registrace. Bonusový kód synottip přitom není potřeba při registraci zadávat.

Cesta ke štědrému bonusu je velice jednoduchá. Stačí projít následujícími kroky, které vám zaberou jen několik minut času. Celý proces navíc zvládnete pohodlně online na pár kliknutí odkudkoliv, třeba i na vašem mobilním telefonu.

SYNOT TIP "Sázka bez rizika" (bonus v hodnotě 500 Kč)

Synot Tip odměňuje všechny nově registrované sázkaře speciálním bonusem s názvem Sázka bez rizika. Po dokočení registrace je do 10 dnů potřeba provést vklad a následně si vsadit SOLO či AKO sázku s minimálním kurzem 1,50.

Sázet můžete na předzápasové příležitosti, ale i LIVE sázky. Bez ohledu na to, zda bude tento tiket úspěšný, či nikoliv, přijde vám na herní konto částka podle výše vaší vsazené částky. V ideálním případě si tedy vsaďte za 500 Kč a přesně tato částka vám bude následně zpětně připsána na váš herní účet.

SYNOT TIP vstupní bonus ke vkladu až 10 000 Kč – podmínky a návod

Bonus k prvnímu vkladu je nejen u SYNOT TIPu vítanou formou, jak rozmnožit svůj počáteční vklad. Podmínkou je dokončit plnohodnotnou registraci, tedy splnit všechny kroky popsané výše.

V rámci bonusu za první vklad si můžete u Synot Tipu přijít až na 10 000 Kč, což si jednoznačně říká o pozornost. Jak na to? Podívejte se, co je potřeba splnit, aby vám mohl být bonus připsán:

  • První vklad na herní konto musíte provést nejpozději do 10 dnů od dokončení registrace
  • 100% bonus se odvíjí od výše vkladu, maximálně je to 10 000 Kč
  • Na bonus dosáhnete v případě, že prosázíte šestinásobek hodnoty vkladu
  • Bonus se uvolňuje postupně a informace najdete v nastavení
  • Pro získání bonusu se počítají AKO sázky se čtyřmi a více příležitostmi
  • Jednotlivá sázková příležitost musí mít kurz minimálně 1,25, celkově musí mít tiket kurz 2,44
  • Na splnění podmínek bonusu a jeho získání máte 90 dnů od dokončení registrace

Na co jsou SYNOTTIP Benefit body?

K sázkové kanceláři a online casinu SYNOT TIP neodmyslitelně patří tzv. Benefit body. Klíčovou informací je fakt, že nasbírané či obdržené Benefit body se ve vámi vybrané hře automaticky převádí na peníze.

sipka 1 BENEFIT bod má v případě vkladu do hry hodnotu 1 Kč

Existuje i možnost si vybrat, zda budete v danou chvíli hrát (či sázet) za Benefit body, nebo finanční prostředky. Ve své podstatě je to ale jedno. Benefit body zároveň slouží jako věrnostní bonusová odměna pro stálé hráče a sázkaře podle těchto kategorií:

  • Bronzová
  • Stříbrná
  • Zlatá

Věrnostní program u SYNOT TIPu patří k tomu nejzajímavějšímu, co společnost založená v roce 1997 a působící ve 12 zemích světa, momentálně nabízí. Více ke sbírání a rozdělování Benefit bodů se dočtete zde.

Synottip casino bonus

Společnost SYNOT TIP je vyhlášenou studnicí online zábavy, včetně výherních automatů s parádními jackpoty. I v tomto případě hrají nejrůznější promo kódy a bonusy nemalou roli.

sipka Vše o aktuálních promo kódech a free spinech najdete zde

Pokud budete pozorní můžete si díky probíhajícím promo akcích přijít například na free spiny zdarma. Podrobnější informace najdete také v tomto článku. Věříme, že kromě správných informací budete mít následně i potřebné štěstí ve hře.


1️⃣ Jaký je bonusovy kod synottip?

U Synot Tipu si za snadnou online registraci přijdete na velmi pěkné bonusy. Kompletní informace o promo kódech i speciálních bonusech najdete v článku.

2️⃣ Jaké jsou aktuální synot tip bonusy dnes?

Společnost Synot Tip je k novým hráčům nebývale štědrá a připraveno je hned několik bonusů. Přehledný seznam aktuálních bonusů i jednoduchý návod na registraci se dočtete uvnitř článku.

3️⃣ Co znamená synot progressive bonus?

Synot Progressive bonus je unikátní promo akce, díky které si na automatech od výrobce Synot Tip můžete jediným zatočením přijít na mimořádný bonus až 500 000 Kč. Bonusy jsou rozděleny do několika kategorií s různou pravděpodobností.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vyzvedněte si bonus u SYNOT TIP

SYNOT TIP kurzové sázení na MMA a ostatní bojové sporty

Podívejte se, jaké bonusy⭐ vás čekají u sázkové kanceláře SYNOT TIP, a jak pestrá je nabídka sázek na bojové sporty. 🥊 Vše důležité najdete...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...