Jake Paul zůstává neporažen, Tyrona Woodleyho porazil na body

Ostře sledovaný boxerský duel mezi youtuberem Jakem Paulem a bývalým MMA šampionem Tyronem Woodleym je minulostí. Jaký měl průběh?

Jake Paul porazil Tyrona Woodleyho na body Foto: Profimedia

Jake Paul porazil Woodleyho na body a vyhlíží dalšího soupeře kol

Boxerský zápas Paul - Woodley nabídl pořádně vyrovnanou bitvu. K vidění bylo celých 8 kol, během kterých se zápas přeléval z jedné strany na druhou. Tyron Woodley předvedl zejména v první polovině zápasu rozpačitý výkon, jako by se ne a ne dostat do správného zápasového rytmu. Úvodní kola tak patřily kontroverznímu Paulovi, který byl "lehčí" na nohou a díky výhodě v rozpětí paží lépe trefoval své údery.

Ve druhé polovině zápasu ale začal Woodley hrozit svými údery ze zadní ruky, a jeden takový dokonce téměř rozhodl zápas. Internetová hvězda Jake Paul nicméně tento kritický okamžik ustála a knockdown na jedné, či druhé straně nakonec k vidění nebyl.

A tak nebylo do poslední chvíle úplně jasné, čí ruka půjde při vyhlášení vítězně vzhůru. Nakonec se mohl radovat blonďatý youtuber. Jake Paul si ve vyrovnaném zápase připsal vítězství na body (split decision) a v profesionálním ringu zůstává dál neporaženým boxerem. Na tempo zápasu se ale okamžitě po skončení snesla obrovská vlna kritiky.

Jake Paul už nyní může střádat plány na dalšího soupeře, kterým by měl být podle jeho ambiciozního seznamu nejlepší boxer současnosti, Canelo Alveréz. O odvetu se ale okamžitě dožadoval poražený Tyron Woodley, jenž byl přesvědčen, že zvítězil právě on.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.