Je to zpečetěné! Gábor Boráros má nový domov. Jeho první soupeř bude Black Panther

Gábor Boráros si v zápase v ruské ACA připsal prohru, teď se ale chystá znovu do boje pod slovenskou organizací, která je již oficiálně jeho novým domovem. S kým v kleci oslaví svou premiéru?

Gábor Boráros Foto: OKTAGON MMA

Nová smlouva, nový začátek

Gábor Boráros se po údajném zmanipulování zápasu bezprizorně potuloval scénou bojových sportů. Vyzkoušel si například roli moderátora a střihnul si zápas v ruské ACA. Teď ale slovenský bojovník získal novou střechu nad hlavou v organizaci RFA. O tomhle spojení se už nějakou dobu mluví, teď ale konečně došlo k podpisu smlouvy, který všechno zoficializoval.

Betano

„Je to zpečetěno – Gábor Boráros podepsal smlouvu v RFA a 18. května se můžeme těšit na jeho první zápas v naší organizaci. Uvidíme, jaké další výzvy ho čekají v RFA,“ oznámila organizace na sociálních sítích.

První soupeř Black Panther

S prvním soupeřem v organizaci Boráros absolvoval během posledního eventu v Opavě napjatý staredown. Gábor protivníkovi provokativně sundal kšiltovku a pak si vzájemně hleděli odhodlaně do očí z velmi těsné blízkosti.

Gábora Borárose v kleci prověří Frederico Komuenha. Ten je sice zatím méně zkušeným bojovníkem, ale i se skromnou bilancí 4-2 už stihl absolvovat zápas i v polské KSW. Jeho profesionální kariéra ale začala v tuzemské IAF, kde si odbouchal celkem čtyři zápasy s kladnou bilancí 3-1.

Hned v prvním souboji se střetnul s českým fanouškům dobře známým Filipem Grznárem a ve zmíněné KSW se utkal se slovenským bojovníkem Matyasem Viszlayem. Minulý rok jsme mohli Frederika také zaznamenat v kontroverzní organizaci Red Face.

Kdo přijde po Black Pantherovi?

RFA při oznamování podpisu smlouvy vznesla dotaz, s kým by chtěli Gábora vidět v kleci příště, a zdá se, že fanoušci se vzácně shodli, v komentářích se totiž opakovalo jedno jméno. Být to na nich, Boráros by v přístím duelu stanul proti Adamu Jakubíkovi známému jako Valašské tornádo.

Jakubík má v profi bilanci zatím jen čtyři zápasy (3-1), všech výher ale dosáhl před limitem, a to jak v postoji, tak na zemi. V prvním profi zápase ukončil Daria Gamana v prvním kole na submisi, když mu nasadil kimuru.

První zápas v RFA mu bohužel nevyšel a s Michalem Dubou si připsal prohru, v dalším duelu si ale spravil chuť, když hned v prvním kole zlikvidoval Lorincze Imre TKO. V posledním zápase letos v březnu v prvním kole uškrtil Pavla Pilného.

Byť má tedy Gábor podstatně delší seznam profesionálních zápasů, Jakubík by mu to určitě nedal zadarmo. Ještě předtím ale Borárose čeká Black Panther, se kterým si to rozdá už 18. května v rámci spojeného turnaje organizací RFA a IAF.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

OKTAGON se chystá v nejbližší době uvolňovat zápasníky. Ondřej Novotný vysvětluje důvody

OKTAGON MMA roste bleskovou rychlostí a pod křídla přibírá stále více zápasníků.💪👊 Teď se ale chystá některé z nich uvolnit. Důvodů je...

Oktagon oznámil velký návrat

Velký návrat do organizace Oktagon! Tenhle podpis smlouvy se rozhodně nečekal

Organizace Oktagon MMA se ve čtvrtek odpoledne vytasila s velice překvapivou zprávou. Bývalý vyzyvatel Karlose Vémoly se po nepříliš...

Matěj Peňáz

Peňáze čeká pořádná grapplerská výzva. Money popisuje krušné začátky trénování boje na zemi

Matěj Peňáze, jehož čeká titulová bitva s výborným zemařem, promluvil o svých začátcích v MMA.💪 První tréninky grapplingu byly prý krušné.👀