Karlos Vémola: priorita je teď zdraví, o Budaye pořád stojím!

Ve čtvrtek večer nechyběl v divadle Royal na tiskové konferenci Oktagon Time ani Karlos Terminátor Vémola. Toto jsou jeho momentální plány.

Karlos Vémola teď plánuje pořešit v první řadě zranění Foto: Karlos Vémola

Karlos Terminátor Vémola už bere zranění vážně, duel s Marpem má nový termín!

Jak slíbil, tak učinil. Karlos Terminátor Vémola se teprve v úterý podrobil náročné operaci utrženého tricepsového svalu. Na čtvrteční tiskovce ale nechyběl. Promluvil o své současné situaci a "střihl" si druhý oficiální staredown s rapperem Marpem. Jejich vzájemný boxerský duel se z původního listopadového termínu přesouvá na začátek nového roku.

"Absolutní priorita je teď zdraví. Čeká mě další operace a potom dlouhá a náročná rekonvalescence. Musím tomu ale dát teď maximum. Jeden můj kamarád si tímto zraněním zničil kariéru, což rozhodně nechci. Až se vrátím můžeme se bavit, co bude dál. V sobotu budu fandit Pirátovi, aby získal titul a já tak měl novou motivaci makat a být co nejdřív zpátky."

Karlos také promluvil o tom, jak dohnal Attilu Végha k prnímu zápasu, dožene ho dříve, nebo později i k odvetě. Přestože je Terminátor v tuto chvíli ve stavu zraněných, jeho nabitý program dává tušit, že se po vyléčení zranění budou dít věci! Opět si neodpustil poznámku na adresu Martina Budaye. "Nemám problém se vyžrat a Budaye v těžké váze zmlátit. V UFC contenderu stejně neuspěje, klidně mi ho pak dejte!" Zopakoval znovu první Čech v UFC.

sipka VIDEO ze staredownu s Marpem najdeš na našem Instagramu ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.