Karlos Vémola si pořizuje další velmi zajímavé zvíře

Vémoland se připravuje na příchod dalšího obyvatele. Karlos Vémola totiž exkluzivně pro FightLive oznámil, že kupuje dalšího velmi exotického mazlíčka.

Karlos Vémola opět rozšiřuje zvěřinec Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola hlásí rozšíření zvěřince: Nově bude mít klokana!

Karlos "Terminátor" Vémola je známý svou velkou láskou ke zvířatům. Jeho soukromá domácí ZOO čítá lva, krokodýly, želvu, ryby (včetně zachráněného kapra z posledních Vánoc, ano opravdu je stále v obřím akváriu) a psa. Karlosův zvěřinec se ovšem už brzo dočká rozšíření. Český Terminátor si totiž pořizuje klokana!

Další na české poměry velmi neobvyklé zvíře bude u Karlose pobývat už brzo. Vémola sice nedávno prohlašoval, že mu jeho budoucí manželka Lela už další zvířata nepovolí. Ve čtvrtek exkluzivně pro FightLive při návštěvě ale potvrdil, že klokana Lela ještě akceptovala. Zároveň tím Terminátor vyřeší i otravné sekání trávy, jak se dozvíte v přiloženém videu.

Sledujte naše sociální sítě:

Jestli takovou ceduli uvidíme kromě Austrálie a Nové Guineje i při vjezdu do Měchenic, na to si ještě budeme muset počkat.

Uvidíme takovou ceduli i v Měchenicích? Foto: Pixabay

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola reaguje na výzvu Jona Mariánka

Karlos Vémola reaguje na Jona Mariánka: „Je to tlučhuba!“

Situace okolo Jakuba Štáfka a jeho výzvy na adresu youtubera Jona Marianka nabírá na obrátkách. Kontroverzní hvězda sociálních sítích totiž...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...