Karlos Vémola vysvětluje nečekaný rozchod s Lelou Ceterovou

Ke zdravotním problémům přibyly českému terminátorovi i ty rodinné. Karlos Vémola řeší nepříjemnou životní situaci a svým fanouškům posílá následující vzkaz.

Karlos Vémola řeší rodinné problémy Foto: Karlos Vémola

Vémola rozchod s Ceterovou ohlásil na sociálních sítích, přidal i vysvětlení

Vztah mezi Karlosem Vémolou a Lelou Ceterovou je podle všeho definitivně minulostí. Nečekaná zpráva se objevila během pondělního večera a přední český MMA zápasník za nedlouho přišel s vysvětlením celé situace. Vémola zároveň apeluje na fanoušky, aby se nenechali zmást lživými výroky, které se prostřednictvím Lely Ceterové objevily v některých médiích.

„Přišel jsem na to, že má Lela poměr s jiným frajerem. To, že se tahá s jiným chlapem šest týdnů po porodu je nechutný samo o sobě, ale horší je to, že to byl můj dobrej kamarád. Je to prase, co si hraje na kamaráda a za to dostal dvě facky...“

„V návalu emocí, který asi každej chlap dokáže pochopit, jsem pro svoje fanoušky natočil krátký video, aby věděli, co se děje dřív ode mě, než se to dozví z  bulváru. Řekl jsem tam vše, co jsem chtěl a víc se k tomu v tuhle chvíli nebudu vyjadřovat.”

Video Karlosova vyjádření skutečně na jeho Instagramu několik hodin viselo, poté ho však historicky první Čech v UFC smazal. Prostřednictvím webu isport.cz své ženě následně vzkázal, že navzdory problémům se do Vémolandu i s dětmi může vrátit.

Lela Ceterová nevěru prakticky okamžitě popřela. A záhy přišly další reakce na Vémolovo nařčení. Žena údajného Lelila milence Víta Kaisera, Kamila Kaiserová rovněž celou aféru dementovala s tím, že na bojovníka podá trestní oznámení pro pomluvu.

Jak celá situace dopadne není v tuto chvíli jasné, jisté ale je, že Karlose Vémolu čekají krušné dny. Krajně nepříjemná situace navíc zcela jistě zanechá stopy na jeho psychickém rozpoložení, rehabilitaci a celkové přípravě, což nakonec sám zmínil.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.