Kde a kdy sledovat dnes KSW 93: Prince Aounallah vs. Michal Martínek live stream online

Michal Martínek dnes na turnaji KSW 93 v Paříži vyzve domácího Prince Aounallaha. Jak se podívat na zápas živě vám poradíme v tomto článku.

Michal Martínek Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Kde sledovat KSW 93 live ▶️ Martínek vs. Aounallah livestream zdarma

Odčinit poslední dvě porážky. Tak zní hlavní úkol pro bojovníka Michala Martínka, který dnes v Paříži okolo 21:00 změří síly s rozjetým Princem Aounallahem. Zvládne český těžkotonážník francouzskou misi a přiveze domů důležitou výhru? Sledujte turnaj KSW 93 živě v livestreamu ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

České MMA má díky Michalu Martínkovi zastoupení při premiérovém turnaji organizace KSW ve Francii. V zápase s Princem ho ale rozhodně nečeká nic jednoduchého.

Do své premiéry v prestižní organizaci totiž domácí zápasník vstupuje po 4 výhrách v řadě, zatímco Martínek se do klece vrací po těžkém knockoutu. Všechny zápasy turnaje KSW 93 v Paříži nabídne dnes od 18:00 Tipsport TV.

Martínek jel v přípravě na krev a střídavě brousil zbraně v polském Ankosu i Reinders MMA. Černovousovi jde o hodně. Případný nezdar by mu totiž velmi zkomplikoval další setrvání v KSW, kde se netají plány dojít si pro titul těžké váhy.

KSW dnes přímý přenos: Prince Aounallah Michal Martínek (kde sledovat živý přenos online, TV)

Michal Martínek jde do boje dnes okolo 21:00 a livestream lze sledovat na Tipsport TV. V sekci live si vyhledejte konkrétní zápas a přenos zapněte přes ikonu play. Výhodou je, že můžete zároveň sledovat všechny live kurzy po čas utkání a případně si sledování zpestřit sázkou i v průběhu boje. Nově registrovaní sázkaři dostanou po ověření účtu od Tipsportu pěkný bonus 300 Kč na sázení.

Stávající klienti Tipsportu musí pro sledování livestreamu Aounallah vs. Martínek zdarma splnit podmínku vsazeného tiketu za alespoň 30 Kč v posledních 7 dnech. Přímý přenos KSW 93 odvysílá také platforma Voyo alternativou je i PPV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

⏩ Jak je možné sledovat KSW 93 online: Martínek vs. Aounallah?

Všechny zápasy historicky prvního turnaje KSW ve Francie najdete v livestreamu na Tipsport TV. Více informací se dočtete po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

MMA bojovník Jiří Procházka

UFC 300: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič – datum, analýza, kurzy, tip a live stream

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka 💎 vyhlíží pátý souboj v UFC. Na jubilejním 300. turnaji v Las Vegas ho vyzve Srb Aleksandar...