Macha Muradova potkala v UFC obrovská smůla. Zápas musel být už po 11 vteřinách ukončen

Neuvěřitelnou smůlu si na turnaji UFC Fight Night v Las Vegas vybral Makhmud Muradov. Jeho souboj s Aliaskhabem Khizrievem trval pouhých 11 vteřin. Podívejte se, co se stalo.

Zklamaný Mach Muradov Foto: Profimedia

Muradov schytal bolestivý eye poke po 11 vteřinách zápasu

Měl to být jeden z nejzajímavějších zápasů celé karty. Makhmud Muradov ale bohužel nestihl ukázat z náročné přípravy absolutně nic. Khizriev ho totiž po 11 vteřinách nešťastně píchnul prstem do oka a uzbecký borec, který má v Česku mnoho fanoušků, nemohl v zápase dále pokračovat.

Píchnutí do oka (eye poke) samozřejmě k MMA patří, vždy se však jedná o velice smolnou a bolestivou záležitost. V tomto případě navíc nepomohlo ani předepsaných 5 minut, během kterých se Muradov teoreticky mohl dát dohromady.

Hned z opakovaných záběrů ale bylo jasné, že je zle. Oko mu okamžitě nateklo a během chvíle bylo evidentní, že jej nemůže otevřít. Rozhodčí Herb Dean musel zápas odmávat a Bruce Buffer vyhlásil "No decision".

Na Machovi bylo okamžitě znát zklamání a vztek. Dlouhé hodiny v gymu přišly alespoň pro tuto chvíli vniveč. Dá se ale čekat, že v nejbližším možném termínu vstoupí s Khizrievem do klece znovu.

"Ten palec jsem cítil až v mozku. Asi se to tak mělo stát. Jsem v pořádku, jedu do nemocnice na vyšetření. Štve mě ta příprava... všechno jsem dal stranou a soustředil se jen na tento zápas. Ale nic mě nezastaví. Jedeme dál! Děkuji všem, kdo mě podporují", vzkázal Mach na svém instagramu přímo ze sanitky pár desítek minut po nešťastném zápase

Zajímavostí je, že v předchozích zápasech Macha Muradova byly poměrně často k vidění kopy do slabin, srážky hlavami a podobně relativně vzácné situace. Jedná se sice o shodu náhod, v posledních duelech si ale svěřenec Petra Knížete vybírá smůlu měrou vrchovatou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mach Muradov jde opět do boje

UFC Fight Night: Makhmud Muradov vs. Aliaskhab Khizriev datum, analýza, kurzy a livestream

Mach Muradov se po půl roce vrací do klece.✔️ V Las Vegas se v noci ze soboty na neděli popasuje s neporaženým Aliaskhabem Khizrievem....

Makhmud Mach Muradov

Makhmud Mach Muradov - MMA zápasy, statistiky a životopis

Makhmud Mach Muradov je uzbecký MMA bojovník ✌, který má silné vazby na Českou republiku. Aktuálně působí v nejprestižnější organizaci...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.