Marpo o přestřelce s Mikuláškem: Zápas bych ještě dal. Fightu v Clashi bych se nebránil

Příležitostného boxera a především hudebníka Otu Petřinu jsme naposledy viděli v souboji proti Karlosi Vémolovi. Marpo by se prý v budoucnu dalším výzvám nebránil. Dokonce by neopovrhl ani organizací bizarních zápasů.

Otakar Marpo Petřina Foto: RFA

Otakara Petřinu alias Marpa zná většina lidí především coby hudebníka. Fanoušci bojových sportů ale dobře vědí, že Marpo si sem tam odběhne do ringu, aby si zaboxoval. Naposledy jsme ho viděli v souboji s Karlosem Vémolou. Má Marpo ještě nějaké sny a ambice, pokud jde o bojové sporty, nebo už se na to necítí? To prozradil v podcastu Lea Brichty.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Já bych ještě chtěl nějaký zápas. Zaprvé proto, že mě to baví, a dokud mi to zdraví nějak slouží, protože mi přijde, že se chvílemi rozpadám,“ přiznal se smíchem Otakar „Marpo“ Petřina.

„Přijdou mi hezký tyhle momenty, když máš možnost udělat nějaký takovýhle zápas, a zapsat si to, žes to prožil,“ vysvětlil svoje pohnutky Marpo. „Dokud budu moct, tak příští rok bych ještě jeden dva zápasy chtěl dát,“ dodal.

Václav „Baba Jaga“  Mikulášek se netají tím, že by si rád střihnul zápas právě s Marpem. Nedávno to dal hudebníkovi najevo skrze sociální sítě, a zdálo se, že by si měli pánové v kleci co vyříkávat. Mikulášek je ale čerstvou akvizicí Clash of the Stars, a tak by se zápas musel pravděpodobně konat pod hlavičkou této organizace.

„Spousta lidí na to nadává, ale mně to přijde super,“ přiznal Marpo svůj názor na organizaci bizarních zápasů. „Nějaká výměna (s Vaškem Mikuláškem) proběhla, ale já toho Vaška beru tak, že on hodně povídá...

Mně to vůbec nevadí, je větší, ale to je mi taky jedno, protože mi přijde, že v těch celebrity fightech se moc ty váhy a tyhle věci neřeší, takže proč ne. Já si to klidně dám,“ řekl na závěr Marpo.

Vypadá to tedy, že bychom se v budoucnu mohli dočkat duelu Mikulášek vs. Marpo. Baba Jaga o tento souboj stojí už dlouho, Petřina by se mu nebránil a pro organizaci by šlo o superduel, který by se promoval skoro sám. Zdá se tedy, že tomuto fightu nestojí nic v cestě.

➤ Čtěte také: Baba Jaga je prý druhý nejlépe placený bojovník. V kleci ho čeká útěkář Žralok

V tuto chvíli snad jen Mikuláškův aktuální fight s Patrikem „Žralokem“ Hüblerem, který se odehraje 27. 1. v rámci sedmého turnaje Clash of the Stars. Na souboj s hudebníkem by ale mohlo dojít hned během dalšího, osmého galavečera. Teď jde jen o to, jak se k věci postaví promotéři Clashe.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.