Milion dolarů za 7 vteřin v kleci? Pro McGregora žádný problém

Jsou statistiky, nad kterými zůstává rozum stát. Irský bouřlivák Conor McGregor se pochlubil vítězstvím v žebříčku nejvýdělečnějších sportovců pro rok 2021 v přepočtu na jednu minutu.

Bojové sporty, UFC, box, Connor McGregor - Zdroj ČTK, PA, PA Wire Foto: ČTK/PA/PA Wire

Conor McGregor vydělal v kleci během uplynulého roku neuvěřitelných 185 milionů korun za minutu

Peníze, sláva, luxus, žebříčky, ankety. Po sportovní stránce rok 2021 fenomenálnímu Conorovi McGregorovi vůbec nevyšel, přesto má důvod k širokému úsměvu. Jeho astronomické výdělky mu zajistili další prestižní prvenství. Tentokrát ovládl žebříček nejvýdělečnějších sportovců za rok 2021 v přepočtu na jednu minutu. A částka? $8,695,652 za minutu pobytu v kleci, tedy bez jakýchkoliv byznysových příjmů!

sipka Vyzvedni si vstupní bonus za jednoduchou registraci ZDE

Conor McGregor má za sebou rok jako na horské dráze. V rámci zápasů v organizaci UFC mu nevyšlo zhola nic, jelikož ho tvrdě a velmi překvapivě dvakrát v řadě ukončil americký zápasník Dustin Poirier.

Conorovo bankovní konto ale zažilo doslova zemětřesení. Slavný Ir nejprve výhodně prodal svoji whiskey Proper Twelve a kromě toho si pohádkové peníze vydělal i za zmíněné MMA zápasy.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nepovedené výkony v kleci do velké míry souvisí s žebříčkem sázkařské společnosti olbg.com, která vypočítala, že Conor McGregor v roce 2021 vydělal za minutu boje na téměř 9 milionů dolarů. To znamená, že si na milion dolarů přišel každých 7 vteřin, jež strávil v kleci.

Už tak závratná částka navíc nezahrnuje završení trilogie, ve které Conor McGregor utrpěl ošklivou zlomeninu nohy a znovu padl. S lehkou nadsázkou sestavený žebříček umístil McGregor i na svůj oficiální Instagram, na což zareagoval i Cristiano Ronaldo. Mimochodem jeden z nejlepších fotbalistů všech dob obsadil v tomto žebříčku 5. místo s nicotnými $18.000 za minutu pobytu na fotbalovém trávníku. Druhé místo obsadil boxer Canelo Alvarez s $444.000 strávenými za minutu "v práci".

Vítěz ankety TOP nejlépe placených sportovců světa pro rok 2020 Conor McGregor se již chystá na návrat do zápasového kolotoče. Jeho další bitva by se měla uskutečnit v první polovině letošního roku. Dokáže s miliardami v zádech a s vědomím nesmazatelného sportovního odkazu čelit dalším výzvám v MMA? Dejte nám vědět váš názor na náš oficiální twitter!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...

Livestreamy z UFC jsou nesmírně populární

Sledujte UFC MMA online živě - live streamy zápasů

Galavečery MMA organizace UFC by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. ❤️ Podívejte se na návody ke sledování livestreamu a v televizi.