Nařídit budíky! V kolik hodin Procházka vběhne do klece na UFC 300 v Las Vegas?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Všichni fanoušci bojových sportů už netrpělivě vyhlíží duel českého samuraje Jiří Procházky na výročním galavečeru v Las Vegas. Kdy bude Procházka zápasit na UFC 300 se dozvíte v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Procházka porazil Rakiče ve 2. kole - PODROBNOSTI ZDE

Staredown Procházka vs. Rakič Foto: Profimedia

Rakič – Procházka čas zápasu (program, prelims karta)

V noci ze soboty na neděli bude v mnoha českých domácnostech pořádně napjatá atmosféra. Jiří Procházka se ve svém pátém zápase v UFC utká s nebezpečným Aleksandarem Rakičem. Nejlepší český MMA zápasník tentokrát půjde do akce netradičně v polovině turnaje a jeho zápas můžete sledovat živě online na Tipsport TV.

Sledujte nejlepšího českého MMA zápasníka v akci

Jaký je pro zápas Aleksandar Rakič vs. Jiří Procházka přesný čas? To nelze dopředu jednoznačně říci, protože se bude odvíjet od délky předchozích soubojů a reklamních spotů. Jisté je, že turnaj UFC 300 startuje s úderem půlnoci a bitva českého borce je hlavním zápasem prelims karty.

Čas zápasu Jiřího Procházky tak můžeme odhadovat okolo 3:00 v neděli 14. 4. našeho času. Raději si ale zapněte obrazovky s dostatečným předstihem, ať o tento důležitý zápas nepřijdete.

sipka Analýzu zápasu Procházka vs. Rakič si přečtěte zde

Vzhledem k tomu, že ze strany srbského protivníka dlouhodobě žijícího v Rakousku proběhlo mnoho pokusů o trashtalk, dají se očekávat velké emoce. Na to, jakým způsobem by se mohl zápas vyvíjet, jsme se detailněji zaměřili v tomto článku. Vše se ale bude odvíjet od momentum v kleci, protože jedna dobře mířená rána může veškeré prognózy vmžiku zhatit.

Pro Procházku i Rakiče jde o velmi důležitý zápas, vítěz tohoto duelu totiž udělá velký krok směrem k titulové šanci. Jestli Procházka vyhraje a vrátí se na vítěznou vlnu si zcela jistě nenechají ujít tisíce fanoušků v Česku i na Slovensku. Buďte u toho také! Informace o livestreamu UFC 300: Procházka vs. Rakič najdete v tomto článku. Podívejte se na závěrečný staredown mězi oběma muži.

1️⃣ Harmonogram: Procházka zápas kdy začne českého času?

Zápas Jiřího Procházky s Aleksandarem Rakičem se uskuteční v noci ze soboty na neděli v T-Mobile Areně v Las Vegas. Přesnější časový plán najdete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.