Nepříjemná ztráta Oktagonu: Kincl je bez soupeře, Poláka si vyhlídlo UFC

Titulová bitva Kincl vs. Bryczek je zřejmě pasé. Talentovaného Poláka si totiž vyhlídlo UFC. A první zápas by měl mít podle všeho co nevidět. Tím pádem se však Kincl ocitl bez soupeře.

Duel Bryczek vs. Kincl je minulostí Foto: OKTAGON MMA

Titulová bitva nebude. Bryczek našel nový domov v UFC

UFC je obvykle nejvyšší metou každého bojovníka a talentovaný polský bojovník Robert Bryczek není výjimkou. Jen škoda, že se to stalo právě teď, kdy jsme se těšili na titulovou bitvu, kterou měl svést s Patrikem Kinclem. Zda jde o nešťastnou náhodu, nebo schválnost, která měla popíchnout rychle se rozvíjející Oktagon, nejspíš ukáže až čas, Bryczek je každopádně nejspíš spokojený a Kincl bude vyhlížet nového soupeře.

Kromě toho, že se Bryczekův profil objevil na oficiálních stránkách UFC (a své také prozradil twitterový účet Roster Watch), je známý už přesný datum jeho debutu i protivník, s nímž se Polák potká v kleci. Premiéru by si měl odbýt už 23. září na turnaji v Las Vegas, kde zřejmě nastoupí proti Australanovi Jacobu Malkounovi, jenž už má za sebou v UFC pět zápasů (tři výhry, dvě prohry).

Není divu, že se Bryczek po svých posledních výkonech dostal do hledáčku nejprestižnější organizace. Zvykl si totiž ukončovat své soupeře v prvním kole (koneckonců pro Piráta Krištofiče byl prvním, kdo ho dokázal ukončit na TKO), což je atraktivní nejen pro diváka, ale právě i pro organizaci.

Bryczek měl v každém případě jasný cíl, jako ostatně většina zápasníků: „Je zřejmé, že platím v Oktagonu za hodně velký problém, pane Novotný. Existuje jen jeden člověk, který má moc vaše borce zachránit. Pane Dano, sledujte mě,“ prohlásil po jednom ze svých úspěšných zápasů.

Nešťastné je však načasování. Přišli jsme tím totiž o bitvu s Kinclem. A kdo teď hladového Poláka nahradí? Hned dalším v seznamu je samozřejmě Samuel Pirát Krištofič, se kterým se však Kinclovi viditelně podruhé do boje moc nechtělo. Šanci by také mohl dostat Vlasto Čepo, který je v žebříčku hned pod Krištofičem a titulovou šanci by si určitě zasloužil.

➤ Čtěte také: Pirát s Vikingem či El Chapo s Vikingem? Jaký příběh se bude psát v Bratislavě?

Uvidíme tedy, jak se k celé věci postaví Oktagon a koho Kinclovi nakonec do klece předhodí. Je však očividné, že bojovníci Oktagonu se čím dál více dostávají do zorného pole UFC a takové situace můžou nastávat častěji, než by bylo promotérům organizace milé.

Připomeňte si Bryczekův výkon na Štvanici, kde prvně Samuel Pirát Krištofič zažil ukončení před limitem TKO:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.