Nový projekt: Oktagon Underground Last Man Standing

Na dnešním vážení bojovníků před sobotním turnajem Oktagon 21 se organizace Oktagon MMA vytasila s novým projektem, na který se můžeme těšit už brzy. Šanci dostanou elitní postojáři.

Bojové sporty, Oktagon Underground Cibinski vs Bartl - ČTK, Vondrouš Roman Foto: ČTK/Vondrouš Roman

Oktagon ohlásil nový projekt: Oktagon Underground Last Man Standing – výzva pro postojářskou scénu

To, o čem se v zákulisí bojové scény už nějakou dobu spekulovalo je oficiálně venku. Osmičlenná pyramida po vzoru dřívější doby s názvem Oktagon Underground Last Man Standing postaví proti sobě to nejlepší co můžeš v česko-slovenských vodách mezi postojáři najít.

sipka Sázej na zápasy organizace Oktagon s bonusem zdarma – online registrace ti zabere několik minut

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Po úspěšném, improvizovaném projektu Oktagon Underground, který proběhl v létě roku 2020 fanoušci i MMA bojovníci dlouho volali po pokračování tohoto atraktivního formátu, kdy se nezápasí na zemi, ale pouze v postoji.

Vedení organizace Oktagon v čele s Pavolem Nerudou a Ondřejem Novotným se nyní vrací zpátky do minulosti a oživuje systém osmičlenné pyramidy, kdy z 8 fighterů vzejde jediný šampion a ten si odnese částku 10 000 EUR.

Tato suma samozřejmě zvedla ze židle prakticky všechny elitní postojáře u nás i na Slovensku, a tak v akci uvidíme legendy jako je Vlado Moravčík, Tomáš Hron, či mladé hvězdy Vaška Siváka nebo například Sebastiana Fapša. Mezi ženami se pak můžeme těšit třeba na Moniku Chochlíkovou, která patří mezi naprostou špičku.

Pyramidu jsme mohli v minulosti vídat v rámci K1 galavečerů, a jak sám Ondřej Novotný komentuje: jde o naprosto jedinečnou a fyzicky nesmírně náročnou show, kdy absolutní vítěz musí zvládnout 3 náročné zápasy během jediného večera. O dalších podrobnostech budeme informovat, už teď ale jisté, že se máme rozhodně na co těšit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.