Nový šampion lehké váhy UFC se jmenuje Charles Oliveira!

Parádní titulový zápas s velmi překvapivým ukončením ve prospěch brazilského bojovníka Charlese Oliveiry. Takový byl zlatý hřeb turnaje UFC 262, který přinesl nového krále lehké divize.

Charles Oliveira získal titul Foto: Profimedia

Charles „do Bronx“ Oliveira to dokázal a je novým šampionem lehké váhy UFC

Fantastický fight plný zvratů. To byl titulový duel Oliveira vs. Chandler, který ozdobil galavečer UFC 262. Charles Oliveira v něm byl blízko očekávané výhře na submisi, ale i zdrcující porážce. O všem nakonec rozhodl úvod druhého kola.

Exkluzivní podívanou naznačil hned první Oliveirův úder v zápase, kdy Low Kickem poslal Chandlera „na zadek“. Ten sice následně otevřel po jednom z úderů Oliveirovi obočí, ihned poté jej ale Brazilec vzal na zem, kde byl blízko ukončení na svou oblíbenou submisi.

Navzdory tomu patřil závěr 1. kola právě trojnásobnému šampionovi Bellatoru Michaelu Chandlerovi, který zasypal Oliveiru tvrdými údery a k ukončení zápasu chybělo opravdu málo. Brazilec ale přežil.

Po dechberoucím 1. kole přišlo rychlé rozuzlení

O tom, jak obrovsky se Oliveira zlepšil v postoji přesvědčil celý svět v úvodních vteřinách druhého kola, kdy knockoutoval soupeře přímým zásahem na bradu. „Nahulený“ Chandler sice ještě vynaložil veškeré úsilí a pokusil se bránit, o osudu zápasu a korunovaci nového krále ale bylo prakticky rozhoduto.

Brazilský bojovník Charles Oliveira byl sice pasován do role favorita hlavního zápasu UFC 262, že ukončí Michaela Chandlera v postoji se ale příliš nečekalo. Úžasnému zápasu přihlížela vyprodaná arena v Houstonu, která vytvořila naprosto elektrizující atmosféru, jakou si tento zápas rozhodně zasloužil.

Ferguson kouše další hořkou porážku

Legendě UFC a jedné z hvězd lehké divize se už tolik nedařilo. Tony „El Cucuy“ Ferguson si připsal další, v pořadí 3. porážku kariéry. Tentokrát nestačil na Beneila Dariushe, který podobně jako jeho předchůdci kontroloval 37letého bojovníka na zemi a k ničemu ho nepustil.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Charles Oliveira vyzve v boji o titul Michaela Chandlera

UFC 262: Oliveira vs. Chandler fight card, kurzy, analýza

Extrémně očekávaný turnaj UFC 262 s titulovou bitvou o krále 🤴 lehké váhy mezi Charlesem Oliveirou a Michaelem Chandlerem proběhne v noci...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...