Oktagon 40: Lohoré vs. Krištofič analýza, kurzy a livestream

Osmifinálový souboj pyramidy Tipsport Gamechanger mezi Pirátem Krištofičem a Alexem Lohoré přitahuje pozornost celé scény. Na co si v zápase vsadit?

Samuel Krištofič má před sebou první kolo Gamechangeru Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 40 Ostrava: Alex Lohoré vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, čas

Je to jeden z nejočekávanějších zápasů prvního kola Tipsport Gamechangeru. Bitva mezi Pirátem Krištofičem a Alexem Lohoré slibuje hodně zajímavou podívanou. Turnaj Oktagon 40 se uskuteční v Ostravě v sobotu 4. března a tento zápas je hlavním předzápasem celé karty (22:30). Jak dopadne tento osmifinálový duel? Sledujte utkání živě a zdarma ZDE

Sledujte turnaj Oktagon 40 na Tipsport TV ZDE

Pirát Krištofič má pro první kolo Tipsport Gamechangeru jednoho z nejtěžších soupeřů. Oblíbenému slovenskému bojovníkovi ale nechybí sebevědomí zároveň je i na vítězné vlně, když naposledy v ne příliš pohledném zápase porazil talentovaného Zdeňka Polívku na body.

Pirát nedávno získal fialový pás v BJJ a je důležité si uvědomit, že ho ještě nikdy nikdo nedokázal ukončit před časovým limitem. Zároveň je ale potřeba zmínit, že se Pirát pokaždé trápí se shazování do velterové váhy a nejinak je tomu i v tomto případě.

V samotném zápase pak zástupce Spartakus Fight Gymu těží ze svých bohatých zkušeností a má i velké srdce bojovníka. To například ukázal v titulovém zápase s Patrikem Kinclem, kde čtyři kola jasně prohrával, aby v poslední pětiminutovce současnému šampionovi hodně zatopil.

BILANCE
Samuel Krištofič [16-4] Alex Lohoré [22-8]
182 cm 185 cm
kurz na vítězství: 2,29 kurz na vítězství: 1,55

Alex Lohoré se na turnaji Oktagon 38 blýsknul parádním ukončením, když nekompromisně knokautoval do té doby neporaženého Matúše Juráčka. Nyní se Da Killa King vrací na turnaji Oktagon 40 do klece s jasným cílem. Porazit Piráta a postoupit do dalších bojů. Po změně gymu to navíc vypadá, že je správně nastavený v hlavě, což bude v rámci tohoto projektu rozhodovat.

Lohoré je nesmírně tvrdý a pohybově velmi dobře vybavený postojář s kvalitní obranou na zemi. Od tohoto střetnutí se dá čekat velmi vyrovnaný průběh, který budou rozhodovat ty nejmenší detaily. V tomto případě bychom mohli dostat zápas na tři kola, který pravděpodobně dospěje až do bodového rozhodnutí. Sázka na počet kol v zápase je zajímavou volbou na tiket.

TIP: Více než 2,5 kol v utkání, v kurzu 1,45 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Kurz na počet kol

Kde sledovat Oktagon Lohoré vs. Pirát živě online? Livestream na Tipsport TV

Na zápas Piráta Krištofiče na Oktagonu 40 v Ostravě se můžete podívat živě online. Livestream najdete na Tipsport TV, kde za snadnou registraci dostanete pěkný sázkový bonus zdarma. Další variantou je placený PPV stream na Oktagon.tv.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Alex Lohoré slaví své první vítězství v organizaci Oktagon

Alex Lohoré - profil a zápasy MMA bojovníka

Francouz Alex Lohoré je komplexní MMA zápasník 🤼 se zkušenostmi z předních světových organizací Bellator, Cage Warriors a další.☝ Toto je...

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...