Oktagon oznámil epickou odvetu. Den zúčtování má přesný termín

Chtěli to, tak to mají. Dva velcí rivalové podruhé v kleci. Odveta, kterou chce vidět každý. Souboj o krále střední váhy mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem byl oficiálně oznámen.

Patrik Kincl podruhé v kariéře změří síly s Karlosem Vémolou Foto: OKTAGON MMA

Vémola se znovu pobije s Kinclem

Zápas roku Vémola vs. Kincl 2 byl oficiálně oznámen. Po vášnivých diskuzích a spekulacích je jasné, že dlouholetý osobní spor vyvrcholí 30. prosince 2022 na turnaji Oktagon 38 před zraky vyprodané O2 Areny. Ve hře je titul střední váhy do 84 kilogramů, který momentálně patří Patriku Kinclovi. Hlavně ale dojde na odvetu, o kterou oba zápasníci extrémně dlouho stáli. V roce 2018 bral výhru na body Terminátor. Jak to dopadne tentokrát?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Je to zápas, který si nenechá ujít nikdo. Vyvrcholení z pohledu MMA velmi nabitého roku 2022 nemohlo dostat lepší zápletku. Mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou planou už dlouhé roky velké emoce. Ti dva se zkrátka vůbec nemusí. Jejich vzájemný trashtalk a rivalita se ještě znásobila poté, co v roce 2018 Vémola porazil Kincla na body v rámci dnes již zaniklé organizace XFN.

Od té doby šli každý svou cestou. Ty se ale nyní opět zkříží. Vémola je bývalý šampion střední váhy organizace Oktagon a současný držitel opasku polotěžké váhy. O titul ve váze do 84 kilogramů před rokem a půl přišel kvůli nesplnění váhové limitu. Od té doby řešil vážné zdravotní komplikace. Teď ale zpět v plné síle, připraven vzít si, co mu patří.

Patrik Kincl přestoupil do organizace Oktagon MMA teprve nedávno. V únorovém zápase s Pirátem Krištofičem dominoval a po výhře na body získal pro sebe právoplatný titul střední váhy. Ten v září v Brně obhájil poté, co v kleci už v prvním kole doslova zničil Alexe Lohorého. Následný staredown s Vémolou se překvapivě nekonal, což především Terminátor nesl hodně nelibě. Nakonec ale oba dostanou to, po čem touží.

Několik dní se spekulovalo, zda budou tři měsíce pro Patrika Kincla dostatečnou přípravou. Jeden z nejlepších českých bojovníků ale nakonec na odvetu kývnul, a tak nás čeká skutečně zajímavé vyústění tohoto příběhu. Na zápas Vémola vs. Kincl 2 si již můžete vsadit u Tipsportu ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.