Oktagon team se vrátil ze španělské mise. Co se tam upeklo?

Promotéři Ondřej Novotný, Paľo Neruda a s nimi část týmu organizace Oktagon mají za sebou pracovně odpočinkový výlet v Tenerife. Na rozpálených plážích a kopcích se tentokrát řešily převážně byznysové záležitosti.

Promotér Oktagonu Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Neruda s Novotným drží vysoké tempo. Pro inspiraci se tentokrát vydali do Španělska

Nepolevují ani na prahu léta. Majitelé a promotéři organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný s Paľem nerudou jsou dobře známí svých neuvěřitelným pracovním tempem. Tentokrát se společně vydali na otočku do španělského Tenerife, kde se řešili novinky a vychytávky pro nadcházející období. Zlatý hřeb a hlavní lákadlo letošního roku v podobě vyprodané pražské Štvanice přitom klepe na dveře.

Oba dvě ústřední postavy největší tuzemské MMA organizace Oktagon jsou čerstvými majiteli pilotské licence. Tentokrát ale řízení letadla přenechali kolegům a vydali se vstříc Pyrenejskému poloostrovu. Spolu s nimi se na španělské dobrodružství vydali i vítězové Oktagon Awards, tedy členové týmu, jejichž přínos byl pro organizaci v roce 2020 mimořádný.

„Kromě oddychu jsme řešili i důležité byznysové záležitosti. Uvidíme, co nám z toho budoucnost přinese“ naznačil Paľo Neruda, který se v Oktagonu stará převážně o chod firmy jako celku.

Přešlapování na místě? To od Oktagonu rozhodně nečekejte. Naopak, celé její počínání je hodně progresivní a díky tomu se neustále posouvá. A i díky tomu mimochodem přečkala náročnou covidovou dobu. Výlet do Španělska je příkladem toho, že organizace stojí na špičkách s očima na šťopkách a sonduje okolní dění.

„Štvanice bude legendární“ shodují se fanoušci na sociálních sítích

Načerpat nové síly je nyní rozhodně potřeba. O tom, že bude mít v nadcházejících dnech celý tým Oktagonu plné ruce práce totiž není pochyb. Už 24. července nás totiž čeká nejkrásnější turnaj roku pod otevřeným nebem na pražské Štvanici. Několikadenní Summer fest nabízí tradičně několik lákadel. Kromě návratu milovaného Miloše Petráška se pokusí zpět získat pás střední váhy Karlos Terminátor Vémola. Spoustu dalších parádních fightů, veřejné vážení a vystoupení známých hudebníků, dělá z této akce unikátní zážitek, která u nás nemá obdoby.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.