Ostravský patriot Jan Široký má vzkaz pro svého soupeře. Udělá s ním krátký proces?

Jestli je někdo ztělesněním města Ostravy, pak je to právě zarputilý válečník Honza Široký. Na turnaji Oktagon 50 má před sebou velkou výzvu a a se soupeřem se přestřeluje na internetu už teď.

Široký poslal soupeři jasný vzkaz Foto: OKTAGON MMA

"Ještě mi nikdo nevyhrožoval, že mě zbije", diví se Jan Široký

Tenhle borec se jen tak něčeho nezalekne. Jan Široký je na česko-slovenské scéně známý mimo jiné tím, že vezme jakoukoliv výzvu, klidně i s minimálním časem na přípravu. Jeho nástupovky na skladbu Jarka Nohavici Ostravo, Ostravo, patří vždy k ozdobám turnaje.

Na jubilejním turnaji Oktagon 50 se Široký ve své domovině utká s mladým německým prospektem Hafeni Nafukou. Ten se dosud blýskl v Oktagonu dvěmi vítěznými submisemi a upravil svůj rekord na 5-0.

Na těžkými bitvami zmítaného Jana Širokého to ale přílišný dojem nedělá. Tím spíš, když v posledním utkání ukončil před limitem šikovného Ondřeje Petráška a pořádně si navýšil sebevědomí. Doma v Ostravar Aréně ho navíc požene kotel domácích fanoušků. Nevysoký bijec je tu zkrátka doma a tahle pulzující energie je vždycky hodně cítit.

"Čau Hafeni. Vidím, že z tebe vyrostl velký kluk. A nebo nejsi moc chytrý. Ještě mi nikdo nevyhrožoval, že mě přijde zbít do mého rodného města. Kamaráde, tak tohle si přepískl. Chtěl jsem s tebou hezký zápas, ale říkám ti, že po tomhle na Ostravu jen tak nezapomeneš. Těším se moc na tebe, přijeď!" vzkázal Široký svému sokovi, oblečen do své uniformy.

Jana Širokého evidentně pořádně naštvalo krátké, avšak výstižné video Hafeniho Nafuky, kde řekl: "Jsem ready roztrhat Širokého na kousky. Nepřišel jsem se bavit, přišel jsem ho zbít"

Jak dopadne zajímavý duel na turnaji Oktagon 50? To se dozvíme už 9. prosince. Bookmakeři sázkových kanceláří v každém případě poměrně výrazně favorizují právě Nafuku. Jestli ale někdo dokáže překvapit, pak je to jednoznačně Jan Široký.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.