Pád legendy. Vémola inkasoval tvrdé KO v prvním kole. Pirát slaví největší vítězství kariéry

Nejhorší noční můra pro Karlose Vémolu se naplnila. Legendární Terminátor utrpěl v souboji s Pirátem Krištofičem brutální KO. Zdravotníci ho pak dlouho křísili. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Pirát knockoutoval Vémolu v prvním kole Foto: OKTAGON MMA

Největší vítězství kariéry. Pirát Krištofič splnil slib a knockoutoval Vémolu v 1. kole

Historie se opakuje. Samuel Pirát Krištofič uspal Karlose Vémolu ve 2. minutě prvního kola fantastickým pravým hákem. Napodobil tak svého trenéra, mentora a kamaráda, Attilu Végha, který podobným způsobem zničil Terminátora v roce 2019.

Vémola s Pirátem se do sebe pustili hlava nehlava od první vteřiny zápasu. Karlos brzy zjistil, že Pirát je na tom fyzicky výborně, když ho několikrát zatlačil do pletiva. Úder střídal úder a oba si vyměnili i několik tvrdých kolen.

Karlos Vémola poněkud překvapivě chtěl na Piráta vyzrát v postoji, což se mu ale hrubě nevyplatilo. Krištofič působil od začátku velmi sebevědomě a pohybem hlavou dopředu lákal Vémolu do plasti, což se mu nakonec skutečně podařilo.

Ve druhé minutě prvního kola inkasoval Vémola v pěstní přestřelce přesný pravý hák na bradu, po kterém šel vypnutý okamžitě k zemi. Pojišťovací ráda na zemi už nebyla potřeba. Hned bylo jasné, že tohle je další velká porážka Karlose Vémoly.

Vémola z bezvědomí dlouho přicházel k sobě, zatímco Pirát si užíval ovace fanoušků plnými doušky. Velká noc pro Samuela Krištofiče a obrovský smutek pro fanoušky Karlose Vémoly.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.