Pocta pro Attilu Végha: Má svůj herní online automat

Známý bojovník a trenér Attila Végh figuruje v mnoha projektech napříč různými byznysy. Slovenská online herna DOXXbet nyní spustila zbrusu nový herní automat právě s motivy vítěze Zápasu století.

Attila Végh, Oktagon MMA, Zápas století - Zdroj ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Novinka: Online automat Attila 81 s motivy a hlasem Attily Végha

Attila Végh je nejen vynikající sportovec, ale vyzná se i ve světě nejrůznějších spoluprací. Jednou z nich je i partnerství se slovenskou online hernou a sázkovou kanceláří DOXXbet, které oblíbený „Pumukli“ navázal koncem září 2020. A nyní se fanoušci dočkali zajímavé novinky.

Attila Végh se podílel na vývoji a audio-vizuální podobě nového hracího automatu 81 Attila. Novinku DOXXbet spustil v polovině června a slovenští fanoušci bojových sportů či online kasinových her si tak nyní mohou užít spoustu zábavy v doprovodu známých hlášek Attily Végha.

V České republice DOXXbet nemá licenci, a proto se novinka tuzemských hráčů netýká. I tato zdánlivá drobnost ukazuje na rostoucí popularitu nejlepšího slovenského MMA zápasníka všech dob ve své rodné zemi. Právě u našich východních sousedů je totiž Attila doslova celebritou.

Kromě byznysových záležitostí se Attilovo jméno v poslední době hodně skloňuje i v rovině ryze sportovní. Znovu totiž vyvěrají bouřlivé diskuze o případné odvetě s Karlosem Vémolou, pro kterou je prozatím překážkou především otázka peněz. Attila se už dříve nechal slyšet, že jiný zápas ho v jeho bohaté a úspěšné kariéře již nezajímá.

V poslední době se Attila Végh věnuje hlavně boxu. Na nedávném turnaji Fight Night Challenge 2 porazil mezi šestnácti provazy Američana Emanuela Newtona a získal pro sebe tuto trilogii v poměru 2:1 na zápasy. V minulosti se totiž v rámci MMA dvakrát střetli pod organizací Bellator. Hlavní náplní práce je pro Attilu trénování svých svěřenců v trnavském SFG, který rovněž zaštiťuje online sázková kancelář a herna DOXXbet.

Rád přijímá výzvy

Byť MMA kariéra Attily Végha od zápasu s Vémolou stagnuje, o zajímavé výzvy rozhodně nemá nouzi. Po boku Elišky Lenčešové se Attila na jaře představil v taneční soutěži Let’s Dance. A nevedl si vůbec špatně. Na postup do závěrečného finále to ovšem těsně nestačilo.

Pozitivním ohlasům se těší i dokument Attila, který mapuje život a kariéru tohoto dnes už legendárního bojovníka. Nezbývá, než se těšit, jakým projektem nás Attila v budoucnu zase překvapí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...