Pohádka dokonána! Lukáš Krpálek slaví zlato na LOH v Tokiu

Český reprezentant v judo Lukáš Krpálek vybojoval na Letních olympijských hrách v Tokiu zlatou olympijskou medaili! Zopakoval tak úspěch z LOH v Riu.

Lukáš Krpálek vybojoval na LOH v Tokiu zlatou medaili Foto: Profimedia

Lukáš Krpálek do dokázal! V kategorii nad 100 kilogramů nenašel přemožitele a bere zlatou medaili

Fantazie a obrovská euforie. Judista Lukáš Krpálek zopakoval v Tokiu parádní jízdu z předchozí olympiády a v supertěžké váze nad 100 kilogramů si dokráčel pro zlato! Málokdo mu po zvláštní sezóně věřil, přesto to jihlavský rodák dokázal!

Olympijský turnaj v judo odstartoval český těžkotonážník dnes ve 4 hodiny ráno našeho času. Postupně přešel přes Mahjouba, Oltiboeva, Harasawu a ve finále zdolal hodně neoblíbeného soupeře Gurama Tušišviliho. Ten měl přitom v průběhu utkání ke zlatu blíže díky dvoum napomenutím na straně Krpálka. Poté ale přišla velká chvíle pro svěřence trenéra Laciny a vítězná bodovaná technika. Pak už jen stačilo udržet gruzince pod sebou a Lukáš Krpálek mohl odšpuntovat gejzír radosti.

Jako teprve druhý judista v olympijské historii vybojoval Krpálek zlatou medaili ve dvou nejtěžších kategoriích a ještě výraznějším písmem se zapsal do dějin.

Lukáš Krpálek navázal na velmi úspěšný den pro české olympioniky na hrách v Tokiu, a hlavně svého velkého kamaráda Jiřího Prskavce, který si rovněž dojel na olympijském kanálu pro zlatou medaili.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Judo, Lukáš Krpálek na European Games 2019 - Zdroj ČTK, Říhová Michaela

Judo na Letních olympijských hrách 2021 - program a Češi

Česká republika má v judu na LOH v Tokiu dvojí zastoupení❤️. Program a všechny důležité informace k olympijskému turnaji v Tokiu najdeš v...