Potvrzeno! Česká mašina na knokauty míří do slavné UFC

Velikonoční pondělí přineslo mimo jiné jednu velmi radostnou zprávu. Okruh českých zápasníků v UFC se totiž dost možná rozroste o další jméno. Kdo má nakročeno do ligy mistrů MMA?

Rozjetý Matěj Peňáz zaujal UFC Foto: OKTAGON MMA

Matěj Peňáz UFC: Pozvánka do Contenderu podepsána. Jdu si plnit sny, hlásí Money

Česko bude zanedlouho držet palce dalšímu domácímu jménu na cestě do UFC. Střední váha Matěj Money Peňáz, který se v Oktagonu za velmi krátkou dobu blýskl 6 výhrami (5 KO), dostal pozvánku do Dana White’s Contender Series. Odtud už zbývá udělat poslední, avšak nejdůležitější krok k vysněnému kontraktu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

MMA bojovník Matěj Peňáz se s novinkou pochlubil v pondělí odpoledne na svém Instagramu, kde pod příspěvek napsal:

"Další krok na mojí cestě před námi! DWCS, kde budu zápasit o smlouvu do UFC! Děkuji všem mým partnerům, rodině a týmu, zase to o kousek posuneme! Speciální díky patří Ondřeji Novotnému a Pavolu Nerudovi, kteří mě uvolní z platné smlouvy, abych si mohl plnit sny!"

Přesný termín, kdy Money zabojuje o UFC smlouvu zatím není znám. Informace určitě přineseme na našem webu a pro další novinky ze světa bojových sportů nás nezapomeňte také sledovat na našem Instagramu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.