Pozor, změna! Odveta Diaz vs. Masvidal dostává nové datum a místo. Na vině je kolize nejen s UFC

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Odvetný zápas Diaz vs. Masvidal měl být fanouškům původně doručen 1. června. Teď event dostal z prostých důvodů nové datum i místo. Kdy a kde se bude konat, se dozvíte v článku.

Diaz vs. Masvidal Foto: ČTK / AP / Jason Silva / Profimedia

Diaz vs. Masvidal hlásí přesun

Původně jsme měli odvetný zápas Natea Diaze a Jorgeho Masvidala sledovat 1. června v kalifornské Kia Forum v Inglewoodu. Teď je ale všechno jinak. Duelu se dočkáme o více jak měsíc později, tedy 6. července v Honda Center v kalifornském Anaheimu. O tom ve středu informoval server MMA Fighting a další zahraniční weby zpravující o novinkách ze světa bojových sportů.

Betano

Říkáte si, proč tak náhlé změny? Důvod je prostý. Pokud by měl zápas proběhnout v původně plánované datum, došlo by ke kolizi s turnajem UFC 302, který se má odehrát ze soboty na neděli v tomtéž termínu a který navíc láká hlavním zápasem Poirier vs. Makhachev.

Kromě UFC se ale v tentýž den koná ještě další očekávaná událost. Dmitrij Bivol se utká v boxerském zápasu s Malikem Zinadem. Ten měl původně nastoupit proti Arturovi Beterbievovi, jenž se ale zranil při tréninku, a tak ho nahradil Bivol. Borci spolu svedou dvanáctikolovou bitvu o titul polotěžké váhy.

sipka Čtěte také: BOX: Fury vs. Usyk – datum, kurzy, statistiky, program a livestream

Důvody přesunu eventu Diaz vs. Masvidal jsou tedy celkem pochopitelné. Tolik akcí v jeden den by se mohlo vzájemně „požrat“ a událost by se nepochybně z velké části musela dělit o prodaná PPV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov

Mach Muradov potvrzuje konec v UFC. Popisuje, jak se novinku o rozchodu s organizací dozvěděl

Ještě nedávno se zdálo, že budoucnost Macha Muradova bude nadále spjata s UFC, všechno je ale jinak.👀Mach přiznal, že zpráva o odchodu ho...

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování

Aktuální kurzy odveta století Vémola vs. Végh 2: Vsaďte si u Tipsportu s bonusem za registraci

Je to zápas, který zajímá každého fanouška bojových sportů i širší veřejnost.💎 U sázkové kanceláře Tipsport si můžete vsadit na odvetu Végh...

Sázejte na hokej u Betana

Vsaďte si na MS v hokeji 2024 s registračním bonusem bez vkladu u Betana

Hokejová mánie je po roce opět tady. ❤️ Zájem o mistrovství světa je letos umocněn domácím šampionátem, který se odehraje v Praze a...