Procházka půjde o titul v luxusním čase! Kde proběhne UFC 275?

Český bojovník Jiří Procházka se v červnu utká o titul polotěžké váhy UFC s Gloverem Teixeirou. Kdy a v kolik hodin půjde český samuraj do akce?

Zápas Jiřího Procházky na UFC 275 proběhne v parádní čase Foto: Jiří Procházka

sipka AKTUALIZOVÁNO: Navzdory původním prognózám o atraktivním odpoledním čase se ukázalo, že turnaj UFC 275 v Singapuru bude přizpůsoben americkým fanouškům, což pro české diváky opět znamená brzké ranní vstávání v neděli 12. června. Zápas Jiřího Procházky by měl přijít na řadu mezi 5 - 6 hodinou ráno. Hlavní karta začíná od 4:00. Jak sledovat zápas Procházka - Teixeira živě se dozvíte zde

UFC 275 se vrací do Asie, píše kanadský novinář Ariel Helwani

Okolo titulového zápasu Jirky Procházky přichází jedna nová zpráva za druhou. Nejprve byl jeho zápas odložen z původně plánovaného galavečeru UFC 274 na UFC 275, který se uskuteční 11. června 2022.

Známý novinář Ariel Helwani přišel v brzkých ranních hodinách s informací, že UFC 275 proběhne v Singapuru. Helwani to píše na svém oficiálním twitterovém účtu, který sleduje více než 1 milion fanoušků a spolehlivě zde informuje o čerstvých aktualitách ze světa bojových sportů.

S pořádáním turnaje na tomto místě má organizace UFC zkušenosti. V roce 2019 proběhl na singapurském Indoor Stadium galavečer UFC Fight Nigh s hlavním zápasem Maia vs. Askren. Někdejší vynikající zápasník Ben „Funky“ Askren zde prohrál ve třetím kole na submisi, což byl definitivní konec jeho působení v nejlepší světové MMA organizaci.

Jiří Procházka se utká s Gloverem Teixeirou v sobotu 11. června. Turnaj startuje zhruba v 1 hodinu v neděli ráno našeho času (je zde posun o 7 hodin). Hlavní zápas o titul polotěžké váhy mezi Teixeirou a Procházkou by měl přijít na řadu v neděli 12. června mezi 5-6 hodinou ranní našeho času. I tak se dá ale čekat o tento historický duel pro domácí MMA enormní zájem, navzdory brzkému rannímu vstávání.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Procházka má navíc k těmto končinám velmi kladný vztah, neboť v Japonsku úspěšně působil v organizaci Rizin a tamní kultura ho přivedla na cestu samurajství. Český fighter tuto zprávu o konání v Singapuru přijal s nadšením, avšak nic nepodceňuje a na východ se chystá spolu se svým týmem s téměř měsíčním předstihem.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka zabojuje o titul UFC s Gloverem Teixeirou

UFC 275: Teixeira vs. Procházka kurzy, datum, analýza a tip

Největší zápas v historii českého MMA se blíží ☝. Jiří Procházka se 11. června utká s Gloverem Teixeirou o titul polotěžké váhy UFC.⭐...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.