Procházka se během čekání ne termín zdokonaluje. Přibral posilu a piluje boj na zemi

Jiří Procházka a jeho tým čekají, až UFC přijde s konkrétním datem nadcházejícího zápasu. Jirka ale neusíná na vavřínech, naopak, do přípravy dává všechno a teď navíc přibral do svého týmu posilu, která mu pomůže zdokonalit boj na zemi.

Jiří Procházka přibral do týmu posilu Foto: Jiří Procházka

Jirka Procházka se chystá na boj, ať už bude kdekoli a kdykoli

Všichni fanoušci Jirky Procházky už nedočkavě vyhlíží termín dalšího zápasu. Vypadalo to na prosinec, jenže pak se stejným termínem začal koketovat Conor McGregor, který se sice ještě nepřihlásil do antidopingového programu USADA, zřejmě se však snaží získat výjimku. A právě proto jsou Jiří a jeho tým nuceni čekat, jak se situace vyvrbí.

Jirka ale rozhodně nezahálí a dělá všechno pro to, aby byl na případný letošní souboj připravený. Úspěch si hodlá pojistit ze všech stran a tak svůj již osvědčený tým – Martina Karaivanova a Jaroslava Hovězáka – obohatil o další posilu, která by mu měla pomoci zdokonalit především grappling.

„Jsou to zhruba dva měsíce, co jsem Honzu oslovil, že bych chtěl přibrat do týmu jednoho člověka, co se opravdu specializuje na zem lomeno MMA, wrestling, zem, přechody, vstávání, prostě kontaktní forma,“ prozradil Jiří v rozhovoru pro Kaocko.cz.

Jan Stach tedy v tuto chvíli trénuje trojlístek českých bojovníků v UFC – kromě nově přibraného Jirky se už nějakou dobu věnuje i Davidu Dvořákovi nebo Tereze Bledé. Navzdory krátké spolupráci prý Procházka cítí zlepšení už teď.

„Abych byl upřímný, nese to své ovoce. Potřeboval jsem člověka, co mi opravdu dokáže podrobně popsat můj způsob boje, podívat se na můj způsob boje a dívat se na to selským rozumem,“ popsal Jiří, co od Honzy očekává.

„Jednoduše, jasně, jaké jsou možnosti v boji, co nejčastěji dělám za chyby, jak jim předejít. K Honzovi se obrací spousta českých top zápasníků, on tomu rozumí. Umí se na věci podívat velmi prakticky, jednoduše, říct plusy a minusy, tohle mi sedí,“ dodal.

Tento přístup potvrdil i sám Jan Stach: „Myslím, že Jirka rád věcem rozumí, má rád, když jsou věci jasné, přímočaré a není tam moc zbytečné omáčky a komplikovaných variant,“ popsal, jakým směrem se jejich společná práce bude ubírat.

➤ Čtěte také: Procházka? Snazší než Blachowicz, mne si ruce Pereira

„Už jsem Honzu seznámil s celým týmem, je tam kooperace a já jsem za to strašně rád, protože takového člověka jsem potřeboval. Myslím, že tohle je správný impuls do přípravy, o to více mě baví na tom makat,“ pochvaloval si Procházka a dodal, že přestože je Alex Pereira spíše postojář, chce být perfektně připravený na všechny varianty boje.

Jiří Procházka dává do tréninku všechno:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.