Promotér Clash of the Stars se vrací k aféře s pepřákem. Má teorii, jak ho Gangstaboy propašoval

Tiskové konference, předturnajová vysílání i galavečery Clash of the Stars jsou někdy tak plné překvapení, až se některé situace můžou zdát nahrané. Promotér Tomáš Le Sy prozradil, jak to bylo v případě Tadeáše Veselého a pepřáku.

Tadeáš Gangstaboy Veselý Foto: Clash of the Stars

Byla situace s pepřákem nahraná?

Organizace Clash of the Stars a její zápasníci asi nikdy nepřestanou překvapovat. Někdy jsou situace během tiskových konferencí či galavečerů tak vyhrocené, že veřejnost mnohdy spekuluje, jestli něco z toho není přece jen nahrané.

To se například šuškalo o předturnajovém vysílání, tradičním B4THECLASH Tadeáše Veselého a Fayneho, kdy se prvnímu jmenovanému podařilo před kamery propašovat pepřový sprej.

K domněnkám o zfalšovaném útoku některé z pochybujících vedl fakt, že pepřový sprej neměl takový dosah, jak by se očekávalo. „Jsou různé druhy. Je určený do prostoru pepřák, který má odněkud vyhnat dav, a pak je určený pro sebeobranu, který má zasáhnout jednoho člověka,“ reagoval v podcastu Popokec Tomáš Le Sy na otázku, zda nebyl incident nahraný.

„To byl takový pepřák na psy, to jsme pak zjistili, že to nebyl ten nejsilnější možný, ale ten nejslabší pro člověka. Za pár minut byl Fayne a všichni v pohodě, ale přesto to bylo hnusné,“ prohlásil Le Sy.

„Ale byl to takový ten, jak stříkne do prostoru a ten sprej šel dál od toho stolu. Přímo u toho stolu jsem to skoro necítil, až pak se to v tom prostoru trochu rozprchlo a odvětralo pryč,“ popsal promotér Clash of the Stars situaci s pepřákem z první ruky.

Jak se Tadeášovi povedlo sprej propašovat?

Asi každého zajímá, jak se Tadeášovi podařilo propašovat pepřový sprej skrze ochranku. Tomáš Linh Le Sy má vlastní teorii, která by vysvětlovala, jak se Gangstaboyovi povedlo se sprejem proklouznout i přes povinnou bezpečnostní prohlídku.

sipka Čtěte také: Tadeáš Veselý se chlubí dost kontroverzním tetováním. České vrahy nikdo nemá, vysvětluje

„Ochranka tam ty lidi prohledává, jak ta z Duplexu, tak i ta naše, s tím, že Tadeáše prohledali, ale nejspíš to měla u sebe ta jeho Tereza,“ prozradil promotér Clash of the Stars svůj tip. „Kdo ví, kde to měla. Když moc chceš, tak to zkrátka protáhneš i na letišti de facto,“ dodal Le Sy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.