Promotér Novotný je nadšený z přípravy Karlose Vémoly: „Bere to fakt vážně“, říká

Bratislavský turnaj Oktagon 47 se kvapem blíží. Aktéři hlavního titulového souboje o pás polotěžké váhy míří se svou přípravou do finále. Nastavení i píli Karlose Vémoly ocenil i sám Ondřej Novotný.

Karlos Vémola a Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Mám zprávy, že Karlose tvrdě maká a je skvěle psychicky nastaven, pronesl Ondřej Novotný

Náročná příprava pomalu vrcholí a napětí stoupá. Karlos Terminátor Vémola se rozhodl poslední fázi ostré přípravy absolvovat na tradičním kempu v polském Ankos MMA. Ondřej Novotný má podle svých slov radost z toho, že Terminátor půjde do zápasu v té nejlepší možné formě. To si ostatně přeje i Pavol Langer, pro kterého půjde o dosavadní vrchol kariéry.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Všichni teď křičí Langer, Langer, Langer. Já osobně musím říct, že jsem mile překvapen a bavil jsem se s lidmi, jejichž názor je pro mě hodnotný, jakým způsobem k tomu Karlos přistupuje.

Myslím, že všichni vidíte, že Karlos se na své poměry hodně stáhl ze sociálních sítí. Dře, maká. Volali jsme si a říkal, že tady nikdo nechce trénovat, tak jede do Ankosu… V rámci přípravy předvádí absolutní maximum. Jde vidět, že co se týče váhy, tak mu to jde lépe. Ani tady problém s největší pravděpodobností nebude.

I ptáčci, co mi štěbetají, tak jdou opravdu dobré zprávy, že je na tom Karlos skvěle zdravotně i psychicky, což je taky velmi důležité. Všechno si to sedlo a těch kauz je méně, díky čemuž se může soustředit na tréninky. Karlos je prostě jenom jeden a je skvělé, že bude ve stoprocentní formě. To si nakonec přeje i Pavol Langer. Když mu to vyjde, tak si může říct, že porazil tu nejlepší možnou verzi české legendy a ne nějakou „vykopávku“.

Jsem zvědavý, jak to bude z pohledu diváků přímo v hale. Karlos pod námi ještě nezápasil na Slovensku. Určující bude první kolo, které bude z pohledu sebevědomí nesmírně důležité. Pro Langera jde o největší zápas kariéry, o tom není pochyb.

Nikdo už se moc nezamýšlí nad tím, co by případná porážka znamenala pro Karlose Vémolu. Mohl by po druhé titulové porážce v řadě ztratit svou auru a na jeho kariéru by to mohlo mít fatální vliv. I z tohoto pohledu půjde o naprostý megafight, který by si neměl nechat ujít žádný fanoušek bojových sportů“.

Karta turnaje Oktagon 47 nakonec hodně cílí právě na česko-slovenské publikum, což podle Novotného nebyl prvotní záměr. Zároveň se šéf Oktagonu opakovaně pozastavil nad tím, že se lístky na Nepelu, zejména ty do rohů v aréně, se neprodávají opět tak dobře. Konkrétní vysvětlení pro to ale nemá, jelikož i z těchto míst je podle něj dobrá viditelnost a ceny jsou nastaveny příjemně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola má za sebou velmi těžkou přípravu

Terminátor si v přípravě prošel peklem s hvězdným Chimaevem a jeho partou. Bude to stačit?

Karlos Terminátor Vémola má za sebou extrémně náročné a do velké míry i nečekané drily se světovými wrestlery. Více se dočtete v článku.

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...