První vyjádření: Karlos Vémola po drtivé porážce posílá vzkaz fanouškům

Necelých 24 hodin po KO od Piráta Krištofiče zaznělo z úst Karlose Vémoly první vyjádření k zápasu a nadcházejícímu období. Více se dočtete v článku.

Karlos Vémola posílá vzkaz fanouškům Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola: Jestli chci svou kariéru zachránit, musím poslední zápas vyhrát

S takovým výsledkem rozhodně nepočítal. Karlos Vémola na turnaji Oktagon 51 neměl svůj den a padl už ve 2. minutě prvního kola zásluhou Piráta Krištofiče. Terminátor dodržel slib a hned následující den po porážce v O2 areně poslal své vyjádření.

"Já vás všechny zdravím, asi bych se měl vyjádřit ke včerejšímu zápasu. Nebudu vám tady vykládat, že každá prohra vás někam posune. Tomu asi ani já sám nevěřím. Já už jsem nahoře byl a mě ta prohra už vůbec nikam neposune. Možná je na čase si uvědomit, že vzhledem ke svému věku a zdravotnímu stavu, že prostě ten čas nezastavíš. Nechávám mladý kluky, aby mě porazili, což by se dřiv nikdy nestalo.

Tím samozřejmě nechci upírat výkon Piráta, narozdíl o jiných se nezalekl a dal si do hlavy, že mě knockoutuje v prvním kole, až se mu to povedlo. Velká gratulace a respekt, k tomu, co předvedl.

Pro mě to znamená jenom asi jedno. Takhle jsem se s O2 arenou loučit nechtěl. Jsem v kombatových sportech přes 30 let, určitě to nechci zakončit dvěma prohrami. Lidi si bohužel pamatují ne to, co jste dokázali, ale jak jste skončili. Skončit takhle dlouhou kariéru dvěma prohrami určitě nechci.

Musím se teď ne zítra, ale už dneska někam zavřít a makat na přípravě na červen, kde budu mít svůj poslední zápas. Čas běží a věk letí, bohužel. Poslední zápas rozhodně chci vyhrát. Jestli chci svoji reputaci zachránit, tak ten zápas v červnu musím vyhrát. Mám půl roku na to, abych se připravil a zakončil svoji kariéru se vztyčenou hlavou. Děkuji všem, kdo jste mi fandili a kdo i přes porážku stojíte při mně."

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.