Pukačova upřímná zpověď vzbuzuje velké emoce. Diamantový Čávo děkuje fanouškům za podporu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Diamantový Čávo se chystá už podruhé do boje s Christianem Jungwirthem. Před odvetou učinil upřímnou zpověď, ve které se vrací k nelehkému období. Co ovlivnilo jeho první výkon s Keltem a kam se od té doby posunul?

Robo Pukač Foto: OKTAGON MMA

Pukač vs. Jungwirth 1

V březnu roku 2022 se Robo Pukač prvně potkal v kleci s Christianem Jungwirthem a právě tam zřejmě na povrch vyvřelo vše, co v sobě Diamantový Čávo dusil. První duel s německým Keltem dopadl hodně nestandardně, když Robo Pukač odmítl nastoupit do třetího kola a Jungwirth si tak díky rozhodnutí Pukačova rohu připsal vítězství.

„Tohle jsem ještě nikdy nezažil,“ pronesl tehdy německý bojovník. Pukač teď prozradil, co za jeho tehdejším zkratem stálo. Vsaďte si na odvetu Pukač vs. Jungwirth a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Já si najednou uvědomil, že jsem opět v bezvýchodné situaci. (...) Měl jsem pocit, že celý svět je proti mně. Opouštěla mě chuť, nevěděl jsem, za koho bojuju, za co bojuju,“ popisuje Pukač své tehdejší pocity během zápasu v Cestě na OKTAGON 55.

„Skončilo druhé kolo a na mě to celé dolehlo. Řekl jsem si že už tu nechci být ani sekundu a že musím celý svůj život od základu změnit. Říkám: Konec, odcházím, nechci tenhle zápas dokončit. Musím to celé nějak překopat, protože takhle se už v životě nechci cítit,“ prozradil Robo, jaké myšlenky se mu tehdy honily hlavou.

Změna gymu i nastavení

Že je zápasení hodně o hlavě, prý Diamantový Čávo pochopil v duelu se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. „V každém tom zápasu jsem bojoval hlavně sám se sebou a se svými problémy,“ řekl Pukač o svých prohrách.

Robo Pukač se spolu s kamarádem Františkem Fodorem rozhodl opustit věhlasný OFA gym a jít vlastní cestou. V současné době trénují v National Krav Maga Center. „Prvně jsem udělal něco takového, že jsem odešel z největšího klubu. Potřeboval jsem se opřít sám o sebe,“ vysvětlil Pukač.

Sledujte Oktagon 55 živě na Tipsport

„V tom gymu (OFA) se začalo shlukoval velké množství lidí a to mi nevyhovovalo. Měl jsem pocit, jako bych byl součástí nějaké pásové výroby, kde musím neustále dokazovat svou hodnotu,“ popsal Pukač, který v tomto nastavení nastupoval do klece s Jungwirthem.

Novou krev do žil mu pak vlilo vítězství s Tomášem Melišem. Strach ze soupeře donutil Pukače pořádně makat a do zápasu šel prý tak připravený, že mu ve finále připadal úplně jednoduchý.

Nekonečná podpora rodiny i fanoušků

Pukač se na kameru svěřil také se složitými vztahy v rodině. Komplikované to má především se svým otcem, se kterým se prý sbližovali až skrze vězeňské mříže, za něž se jeho otec dostal kvůli problémům s drogami.

O to více si ale Robo váží své přítelkyně a syna. Kromě podpory od rodiny ho před odvetou s Jungwirthem povzbuzují reakce fanoušků, kterým poslal děkovný vzkaz. „Přátelé, přeju pěkný večer. Viděl jsem, že ten příběh z Cesty na OKTAGON některé z vás zasáhl nebo se vám líbil.

Hodně z vás mě označovalo, ale nechci to tu všechno sdílet, protože nejsem člověk, co by parazitoval na nějaké emoci a ždímal lajky do poslední chvíle. (...) Upřímně mám radost, jestli se v tom někdo našel nebo to někoho inspirovalo či motivovalo,“ prohlásil Pukač na svém instagramu.

„Takže ještě jednou moc děkuju,“ vzkázal Diamantový Čávo. „Hlavně nesmím usnout na vavřínech, protože tahle příjemná emoce za mě ten zápas příští víkend nevyhraje, to musím udělat já sám,“ dodal na závěr Robo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.