Rušno na tiskovce před UFC 293: Adesanya se zastal týmového kolegy a bylo zle – VIDEO

Horké hlavy UFC zápasníků se zase jednou projevily. Na předturnajové tiskové konferenci málem došlo k šarvátce. Provokatér Sean Strickland v tom byl ale tentokrát nevinně. Podrobnosti v článku.

Adesanya se na tiskovce zastal svého kolegy Foto: Profimedia

Adesanya se zastal Kai Kary-France, potyčka visela ve vzduchu a napětí se dalo krájet

Pořádné dusno rozpoutal na tiskové konferenci angolský bijec Manel Kape. Nedávný přemožitel Davida Dvořáka se v úvodu svého proslovu ostře pustil do rivala Kai Kary-France, který byl přítomen v hledišti.

Peprný slovník na adresu týmového kolegy z gymu City Kickboxing se ani trochu nelíbil Israelu Adesanyovi, který v danou chvíli seděl jen metr od Kapeho. Po pár vteřinách v Izzym bouchly saze, vstal a okamžitě začal velkohubého agresora usměrňovat. Do akce museli přítomní členové security a jen centimetry dělily oba dva od fyzického kontaktu.

sipka Kompletní info k turnaji UFC 293 najdete ZDE

S touto reakcí zřejmě Manel Kape vůbec nepočítal, protože jakožto muší váha si musel tváří v tvář proti šampionovi střední váhy připadat jako trpaslík. Kape v trashtalku ale překvapivě pokračoval a výživný slovník bez váhání otočil směrem k jednomu z nejlepších bojovníků v historii UFC.

Důvod, proč se Manel Kape obul do Kai Kary-France je jasný. Oba kohouti se spolu měli utkat právě na turnaji v Sydney, jenže Novozélanďan utrpěl na tréninku otřes mozku a ze zápasu musel odstoupit. Právě tuhle skutečnost se rozhodl Kape svému soupeři odvážným způsobem vyčinit, vzhledem k zasedacímu pořádku na tiskovce, ale nebylo zrovna tohle rozhodnutí ideálně načasované.

Nejvíce emocí proudilo podle předpokladů od Seana Stricklanda, který dorazil na tiskovku ve stylovém kovbojském klobouku a hlasitým trashtalkem se pokoušel Adesanyu vyvést z míry. Ten však na jeho pokusy reagoval chladně, než jej dopálila zmíněná přestřelka s Kapem. Inkriminovaný moment si můžete v následujícím videu pustit v čase 13:30.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Israel Adesanya je bojovníkem v UFC

Israel Adesanya - životopis a zápasy bojovníka UFC

Israel Adesanya je bývalý šampion střední váhy ✨ nejprestižnější MMA organizace světa UFC. Vytáhlý Nigérijec s novozélandským občanstvím je...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...