S kým si to Jiří Procházka rozdá příště? Na to se fanoušků ptá UFC. Někteří mají jasno

Je to teprve pár dní, co Jiří Procházka dosáhl během jubilejního turnaje UFC velkolepého vítězství. Někteří už teď ale začínají skloňovat slovo odveta a polemizují, s kým by se měl český samuraj utkat příště.

Jiří Procházka Foto: Profimedia

S kým to bude příště?

Jiří Procházka se v rámci jubilejního třístého turnaje UFC 300 postaral o pořádné napětí jak v T-Mobile areně v Las Vegas, tak u obrazovek českých fanoušků, kteří si ze soboty na neděli nařídili budíky na třetí hodinu ranní.

Po prvním nervy drásajícím kole si Jiří došel pro velkolepé vítězství, a tak je co slavit. Přestože od onoho souboje uběhlo teprve pár dnů, někteří už se ptají, s kým se Jirka v kleci ocitne příště. Tuhle palčivou otázku na sociálních sítích zveřejnilo i samotné UFC.

Betano

Fanoušci nabídli spoustu možností. Mnozí jmenovali čtyřku žebříčku Jana Blachowicze. Ten přede dvěma lety taktéž porazil Aleksandara Rakiče, avšak stejně tak jako Jiřímu se mu nepodařilo zvítězit nad Alexem Pereirou.

Některé fanoušky by také zajímal duel Procházka vs. Rountree. Ten se v současné době nachází na osmé příčce žebříčku, pravděpodobnější se tedy zdá další častý tip, číslo tři Magomed Ankalaev.

Nejčastěji však samozřejmě padalo jméno Alexe Pereiry. Zvláště ti, kdo nesouhlasili s kontroverzním výsledkem jejich prvního titulového zápasu, by nejspíš rádi co nejdříve viděli zápas Procházka vs. Pereira 2. Přesto existují i fanoušci UFC, kteří mají za to, že je na odvetu ještě příliš brzy.

Někteří fanoušci navrhovali nejdříve duely Procházka vs. HillPereira vs. Ankalaev a teprve potom odvetu. Právě takový scénář se zdá docela pravděpodobný. Koneckonců na souboj Procházka vs. Hill čekají fanoušci už dlouho a vzhledem k tomu, že oba nedávno utrpěli porážku s šampionem divize, dával by jejich duel smysl.

Možná se v následujících dnech, týdnech a měsících český samuraj dočká nějakých těch výzev a bude si moci vybírat. Poslední slovo má ale vždycky nakonec UFC. Jestli vyslyší prosby fanoušků, je ale zatím ve hvězdách. Jiří Procházka nad tím ale ještě nějakou dobu nebude muset přemýšlet a během povinné pauzy si může dosyta užívat nově nabyté vítězství.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.