Tady nebylo o čem! Jake Paul si pohrál s Natem Diazem a uštědřil mu jasnou porážku

Dlouho očekávaný boxerský mega zápas mezi Natem Diazem a Jakem Paulem skončil velkým smutkem pro MMA komunitu. Oblíbený gangster na soupeře nestačil. Tady jsou podrobnosti.

Jake Paul si pohrál s Natem Diazem Foto: Profimedia

Jake Paul porazil Nate Diaze na body. Po zápase připustil odvetu s Tommym Furym

Favorizovaný Jake Paul si připisuje do svých statistik další luxusná zářez. Na jeho boxerský um dnes v noci nestačil legendární MMA bojovník Nate Diaz. Paul někdejší hvězdu UFC naprosto rozebral a v desetikolové válce mu uštědřil pořádnou lekci.

Jake Paul držel otěže vyhroceného zápasu od samého začátku pevně ve svých rukou. "Problémové dítě" vstoupilo do utkání velmi energicky s cílem ukončit Diaze hned v úvodních kolech. A nebyl daleko od toho, aby se mu to povedlo.

Diaz zejména v prvních kolech na Paula absolutně nestačil, rozdíl mezi oběma fightery byl v první polovině zápasu obrovský, což Paul korunoval v 5. kole prvním knockdownem zápasu. Diaz se pokoušel soupeře svazovat a zkracovat vzdálenost, což ale Paul odmítal a rozdával další a další ostré háky.

sipka Tip pro vás: Vyzvedněte si bonus na sázení za registraci u Betana

S přibývajícím časem se Nate Diaz postupně do zápasu dostával, Jake Paul ale stále dominoval především lepším pohybem a tvrdostí svých úderů. Nejsvětlejší momenty Natea Diaze přišly ve 4. a 8. kole, které si připsal na svoji stranu, jinak to byla ale velká show v podání 26letého Jakea Paula.

V pozdějších kolech boxoval Paul chytře, vědom si své bodové převahy a ukončení před časovým limitem se nakonec nekonalo. Nate Diaz dokonce v závěru zápasu chytil za velkého aplausu diváků Paula do gilotiny, to ale nemohlo na jeho jednoznačné porážce vůbec nic změnit.

Nate Diaz sice znovu ukázal, že i ve velkých rukavicích dokáže ustát neskutečné bomby, sám ale soupeře ohrozit prakticky nedokázal. Jake Paul zvítězil jednomyslným rozhodnutím v poměru (97-92, 98-91, 98-91).

Paul s Diazem si po zápase vyjádřili respekt. Na hlavu Natea Diaze se ovšem za matný výkon snáší kritika ze všech stran. Jake Paul zaknihoval další velkou výhru a oba po zápase prohodili pár slov o možné odvetě pod pravidlami MMA. Zároveň je možné, že nás v budoucnu čeká odveta Jake Paul vs. Tommy Fury 2. Scénářů je ale mnohem víc, což vyplynulo ze slov talentovaného Američana.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...

UFC fighter Nate Diaz

Nate Diaz - životopis, kariéra a zápasy MMA bojovníka

Životní příběh Natea Diaze nepřestává přitahovat pozornost.🧨 Jaký ale ve skutečnosti je ☝, a proč mu tolik lidí nemůže přijít na jméno?

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...